Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den Marku,
tak nevím, do vyhledávače jsem video zadal - a nic. Měl jsem spíš na mysli video k obsluze TWS (pokud existuje), ne k WCCI nebo Sierře. Možná jsme si nerozuměli...Přemýšlím proč by to mělo být volně dostupné, když elektronický manuál je jen pro ty co mají založený účet pomocí finančníka.
I tak děkuji.

Přeji hezký den
Zbyněk

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny a mám takový primitivní dotaz.
Možná jsem slepý ale pokud v TWS kliknu pravým tlačítkem myši na komoditu a zvolím Contract info / details, nikde tam nevidím, zda je cena v dolarech či v centech. Je tam jen násobitel. Musím vždy na stránky burzy kde to najdu. Poradíte někdo jak tuto informaci dostat přímo z platformy? Díky, Petr fi

• 3 týdny později...
Odesláno

Pro administrátora:
Vím, že toto asi není vhodné vlákno, ale asi před týdnem jsem pomocí přímého odkazu zaslal několik dotazů ohledně IB a jejich platformy TWS + dotaz jak se daní zisky z futures. Odpovědi jsem se bohužel nedočkal, ale spousta věcí se mi již objasnila a dnes jsem si "stáhl" demo TWS. Rád bych se na demu nejdříve zaučil a koncem ledna si s Vaší laskavou pomocí otevřel účet u IB a otestoval si "svou první strategii". Předem díky za odpověď.

e-mail: Pavel.Smekal@seznam.cz

Odesláno

Pavle,
my bohužel nejsme schopni individuálně odpovídat na e-mailové dotazy - všude to na serveru píšeme, v kontaktech dokonce červeně - viz www.financnik.cz/komodity/nastroje/financnik-kontakt.html a přesto denně dostáváme desítky e-mailů, což opravdu není v našich silách vyřizovat a všem do podrobna poradit.
S účetními a daňovými dotazy se prosím obracejte na daňové poradce, my v této oblasti opravdu žádné služby neposkytujeme. Sámi využíváme služeb profesionálů v této oblasti.
Petr

Odesláno

Děkuji za odpověď. Chápu, že jste velmi vytíženi dotazy nováčků jako jsem já, kteří se snaží načerpat co nejvíce informací v co nejkratší době, a o to více si cením Vaší práce a Vašeho nasazení. Vždyť by jste mohli jen sedět a obchodovat a neděláte to tak. Přesto ještě jeden. Jaký je konkrétní postup při otevření účtu u IB s Vaší pomocí(jediné co jsem se dopátral je minimální částka pro založení - 5k USD).

Odesláno

Postup nalezení požadovaných informací.

- Zobrazit stránku www.financnik.cz
- Ve pravém sloupci najít políčko "vyhledávání v článcích"
- Zadat vhodnou frázi. Např "IB založit účet"
- Kliknout na tlačítko Hledat
- První vyhledaný odkaz "1. Otevíráme účet IB - krok 11: informace o fundování, závěrečné informace 100% [18]"
- Kliknout na tento odkaz
- V levém sloupci odkazi na 16-ti dílný návod na založení účtu (včetně videa)

• Vytvořit...