Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

mám problém přihlásit se na svůj účet z platformy IB nebo ze stránek IB. Objeví se : You are using an older version of internet explorer. Upgrade to take advantage of all applications. Tak se chci zeptat která verze Windows je aktuální. Do teď jsem používal XP pack3 2002.
Děkuji.

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Již jsem to zkoušel. Nejdříve jsem Jawu upgradoval, potom odstranil z počítače a nahrál znovu. Ale stále to nejde. Po zapnutí naskočí aktualizace, když potvrdím next, chvíli hledá a potom se objeví: Could not communicate to the network server, error O. Tak nevim. V každém případě ještě jednou děkuji za odpověď.

S pozdravem M.
Odesláno

Macharacekconnect:

Pokud je to ještě aktuální, já v té tvojí hlášce čtu: "You are using an older version of internet explorer." - kolikátku IE máš, případně to zkus z Firefoxu.

foglik

Odesláno

Dobrý den,

měl bych otázku na ty kdo má zkušenost s TWS platformou. Lze přidat do volume grafu křivku moving average? Jde mi o to vidět kdy byly objemy obchodování větší než klouzavý průměr.

Děkuji

Odesláno

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s užíváním účtu Individuals age 26 or younger 3.000 USD. Jde mi o to, abych si otevřel účet na kterém budu moct sledovat real-time data a papertradovat na YM, rozhodně nechci živě obchodovat s takovou podkapitalizací. Poplatky jsou tam 10 USD za obchodní neaktivitu a 10 USD za data z USA, což je pro mě přijatelné, pokud máte nějaké zkušenosti atd.. budu rád za každé info ;)

Odesláno

Hami:
ano lze to bez problému. Měsíčně budeš platit pouze 10USD za data.
3000USD není podkapitalizace pokud budeš riskovat třeba 0,5% nebo 1% na účet = ze začátku budeš obchodovat jen s pár akciema.

Odesláno

Ahoj,

díky za odpověď. Už to funguje normálně. Měl jsem nainstalovanej IE 7. To fungovalo bez problémů, nějaký čas pak se přestala stahovat automatic. aktualizaceTWS. Přeinstaloval sem na IE 8, mam Windows XP a bylo to ještě horší. Z obchodní platformy nešlo přejít na Account management. Tak jsem se opět vrátil na tu 7 a teď funguje všechno normálně. Tak nevim čim to bylo.

Ještě jednou díky za odpověď.

• 4 týdny později...
  • 1 month later...
Odesláno

Dobry den,mam založený účet u Interactive Brokers,ale nemohu přijít na to jak si zadat symboly-zktatky komodit do systému.Broker mi sdělil že si to tam musim nejprve zadat,ale nic víc.Dohledal jsem na financnikovi, že musim najit sloupec Underlying,ale bohužel bez úspěchu.Chci dělat poziční obchody.Děkuji moc za radu... :)

• 1 year later...
Odesláno

Dobrý den,
mám přes IB nakoupené akcie a když jsem chtěl obchod ukončit a akcie prodat během otevřené seance, píše mi to hlášku "invalid effective time".
Můžete mi prosím poradit co mám kde nastavit?
Děkuji Alík

Odesláno

to zdk32:
Hledejte na youtube videotutorialy, jinak IBcko myslim taky nejake tutorialy na netu ma.

to Alik750:
Me vse funguje normalne. Kliknu SELL a akcie jsou prodany... Muzete dat info ohledne toho, o jake akcie se jedna (ktera burza), v jaky cas dle CR casove zony jste daval?
Jo a psal jste na support? Co odpovedeli?

T.S.

• Vytvořit...