Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 4 týdny později...
  • Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahojte,
měl bych problém s Trader Workstation, jde nějak nastavit, aby se mi zobrazovali aktuální pohyby cen i když je pitová burza zavřená? Stejně se u IB obchoduje elektronicky, což jede defacto pořád.
Díky za odpověď.

• 2 týdny později...
Odesláno

2Lukas84: myslím, že potíž bude v tom, jaký trh/kontrakt sis v TWS zvolil-jestli pitový, tak Ti ani jiná čísla než pro pitový trh neukáže. Hoď sem kdyžtak screen, co Ti to ukazuje-to se radí líp, než jenom věštit z křišťálový koule, co by to tak mohlo být...

• 2 months later...
Odesláno

HANCA moja odpoveď je maximálne neaktuálna, ale predsa keby ste to ešte nevedeli, abo niekto iný. treba si zmeniť IDEALPRO na FXCONV, a do quantity zadať kolko tisíc eur chcete mať na účte.

16705

• 2 months later...
Odesláno

MU35:
Option trader - option chain - nad polickom description klikni pravou mysou do siveho pola a vyber configure option chain.
Vpravo hore - Columns a tam je zoznam vsetkych udajov ktore si mozes dat zobrazovat. Rozklikni Greeks a vyber Delta.

Marcel

Odesláno

to: marcel.i
děkuju. S Option Trader nepracuju, proto jsem to nenašel. Trochu jsem doufal, že to půjde zobrazit v hlavním panelu. Ale to je asi nesmysl. Až otevřou trhy, zkusím, co s Option trader dělat. Děkuju za pomoc.

Miloš

Odesláno

MU35:

pokud by Ti stačila jen Delta + obě volatility,tak to jde nastavit přes settings jednotlivých page v TWS.

Když už jsme u Option traderu,tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte,jak zablokovat v Option Traderu jednotlivé šířky sloupců.Každý den po zapnutí TWS a Option Traderu mám sloupečky rozhozené a vše musím každý den ručně opravovat a už me to i ...... :S

borax

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý deň,
Rád by som sa opýtal či niekto vie ako v TWS (prípane či je to možné) urobiť to nech sa jednotlivé príkazy realizujú až po tom ako sa realizuje príkaz pred nimi. Niečo ako zásobník FIFO ( first in first out ), kde sa príkazy zadajú naraz a budú sa postupne vykonávať.

Príklad:

order number /Bid size / Bid / Ask / Ask size / Last / change / dividends /

1. / DAY / BUY / 1 / LMT / 100 / SMART / T /
2. / DAY / SELL/ 1 / LMT / 150 / SMART / T /
3. / DAY / BUY / 1 / LMT / 100 / SMART / T /
4. / DAY / SELL/ 1 / LMT / 150 / SMART / T /
5. / DAY / BUY / 1 / LMT / 100 / SMART / T /
6. / DAY / SELL/ 1 / LMT / 150 / SMART / T /
.
.
20.

Čítal som si online manual, s mojou angličtinou som to ako tak pochopil, ale takúto možnosť som tam nenašiel v nastaveniach. Našiel som tam "basket order" len tam príkazy 1. 3. 5. by sa zrealizovali naraz, mám pocit.

A ešte otázka k demo verzii. Je možné, aby mi nezobrazovalo dáta z e-mini russel 2000 (TF) ako obmedzenie, že je to demo? Som čakal, že budú len omeškané o týždeň.

Vopred ďakujem za odpoveď.

• Vytvořit...