Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ok diky ... ono prave driv bylo ze marginovej ucet je az od 21 a ten druhej od 18 ... a na komodity mi tu bylo odpovezene ze je treba marginovej ... Snad letos udelam maturitu abych stihl do 21 let nasetrit 5k+$

• 1 month later...
  • Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Před 3 dny(15.12) jsem si chtěl otevřít ebook daytrading s IB a místo otevření mě systém cbprotect požádal o můj acces code, zadal jsem ho a nebylo mi vyhoveno, dle PC chyba na straně cbprotect. Tudíž předpokládám že ebook není nyní přístupen nikomu. Je to tak? Před týdnem jsem s tím neměl sebemenší problém.
Díky za odpověd.
Honza

• 2 týdny později...
Odesláno

F5 - Chart Settings - V Price Display Format se vybere požadovaný formát zobrazení. Například 1/64 pokud to chcete ve zlomcích nebo třeba .1 pro ER2 a 1 pro YM, aby se v grafu nezobrazovaly přebytečné nuly.

Odesláno

Paveln díky,
v sieře to mám zmáklý, ale nemužu to nastavit přímo v IB. 30letý Bondy mám se zlomkem jako na grafu, ale 10letý bondy, Který chci testovat, nemůžu nastavit na požadovaný formát ve zlomku. Tyto dluhopisy mají velké volume a nejsou moc volatilní, tak si myslím, že by se daly obchodovat s menším účtem.

Odesláno

to ramir001:
já teď zkoušel otevřít ebook a normálně mi fungoval,takže chyba bude jinde než v odepřeném přístupu ze strany Finančníka.
Neformátoval jsi HDD a nestáhnul sis pak ebook znova? Nebo jsi ho nevymazal a opět nestáhl? V tom případě napiš Petrovi a pošle Ti nový kód.
Jinak nevím čím by to mohlo být.

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,
zdravím všechny a rád bych vás jako začátečník poprosil, jestli mi můžete někdo poradit nebo pomoct s otevřením účtu u IB. Nejsem v tom zkušený, tak by mi velice pomohly rady typu "krok po kroku"..
Předem díky

Odesláno

dsplichal:
Nejlepší rada "traderů traderům" je tato: [bold]PŘEČTI SI CELÉ TOTO VLÁKNO[/bold]. Tam to bylo zodpovězeno MNOHOKRÁT. Trader musí se umět sám za sebe rozhodovat. Snaž se! A až vyčerpáš všechny možnosti, pak teprve se ptej.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím vás všechny,snad nebude vadit,když použiji toto vlákno.Před nedávnem jsem si založil účet u IB,dnes mi přišel dopis od IB s "přístupovou kartou"nebo jak se tomu říká :).Chci se zeptat je potřeba ji nějak aktivovat,nebo něco podobného?Máte ji také nekdo?Ke svému účtu se přihlásim normálně a nic dalšího to po mě nechce.Mohl byste mi někdo poradit.Předem děkuji
Michal

Odesláno

to MichalMV
Jestli si dobre pamatuji, tak nebylo treaba nic aktivoval.
Aktivace byla zrejme automaticka, pravdepodobne za nejaky casovy interval. S kartou nebyl vysvetlujici dopis? Doufam ze moje odpoved neni zavadejici, je to holt uz nejaky patek.
db

Odesláno

Ano dopis tam je,pořádně dlouhý a anglicky :),já se ho pokusím pomalu přeložit(anglicky se teprve učím),jen jsem si všimnul,že v dopise uvádějí něco o 14dnech,tak jsem se bál,abych na něco nezapoměl a nezpůsobil si nějaké zbytečné problémy,děkuji za odpověd doublebay,hodně jste mě uklidnil.
Michal

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den všem,

prosím o radu, jak nastavit přímo v platformě IB TWS u bondů hodnotu ve zlomkách z desetinného čísla. Vím, že tento dotaz byl již výše položen a zodpovězen, ale na mém notebooku mi to přes F5 nefunguje a nemohu to nalézt. Děkuji za jakoukoliv pomoc.

Odesláno

Pokud hledáš pomocí [bold] F5[/bold], tak hledáš [bold] POUZE[/bold] na stávající stránce. Zkus použít odkaz [bold] Vyhledávání[/bold], který je nahoře.

Odpověď na Tvojí otázku bohužel neznám.

• 3 týdny později...
Odesláno

Nemate nekdo zkusenost s nastavenim grafu primo v tws?
mam maly problem - na starem notebooku jsem si otevrel nejdriv platformu tws, tuto jsem prekryl grafem s komoditou , ktery jsem si roztahl na celou plochu a nasledne ho castecne prekryl (1/4 obrazovky) t-sim. Toto mi vyhovovalo, bylo to dostatecne prehledne a nemusel jsem pouzivat dalsi monitor. bohuzel na novem notebooku nelze graf (ALE JENOM graf, ostatni okna ANO) prekryt opravdu nicim . kdyz otevru dalsi, nove okno se mi sice otevre, ale zustane skryto za oknem grafu. mam za to, ze jsem pri nstalaci tws neco spatne nastavil,ale nemuzu prijit na to co. v ostatnich programech s prekryvanim oken problem nemam. Opravdu jenom v tws a jenom s grafem. mam win xp.

• Vytvořit...