Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 45
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,

zajímalo by mne, kolik čtenářů finančníku používá AOS,(námět na anketu?) a jaké procento z nich je profitabilní. Často čtu, že nejprve by měl být člověk úspěšný v diskréčním obchodování, a pak se teprve pustit do AOS. Dále, vycházeje z čísla trvale profitabilních traderů, by toto číslo mělo být do 15-ti % a z tohoto čísla si nemyslím, že všichni jsou fanoušci AOS. taky jsem někde četl, že automaty dělají snad 70% aktivity na burze. Shrnuto a podtrženo, jsem z toho jelen, čísla mi nesedí. Jediné vysvětlení vidím v tom, že AOS používají i neziskoví tradeři, ale třeba mi to někdo vysvětlí...
Taky by mne zajímalo, zda finančník začne prodávat nějaké AOS, abych si udělal obrázek o ceně.

Přeju všem úspěšné dny, měsíce a roky.

Ulostarairfly

Odesláno

ondrej.fin Napsal:
-------------------------------------------------------
> Panove, meli jste nekdo ziskovy leden na tf nebo
> emd?

Ano oba měsíce vč. dalších akciových indexů. Ztráta na EC, US.

Odesláno

Zdarvim vsechny,
Muj osobni nazor je,ze zadny AOS z dlouhodobeho horizontu neni ziskovy a pokud je,tak v radech procent.Bavime se tady o dobe 10 let +.Chapu,ze nekteri lide si nedokazi predstavit sezeni pred obrazovkou 2-3 h denne jako realne,ale ja zase proste nevidim a nenasel jsem zadnou studii ani knihu nebo odborny clanek nikde na internetu,kde by nekdo dokazal toto vyvratit.Pokud zustaneme u tradingu,tak si osobne myslim a ma zkusenost po 2.5 letech je,ze clovek musi hlavne premyslet uplne jinak nez 90 % lidi,musi ne jenom chtit,ale byt rozhodnuty byt bohaty,davat si vysoke cile a nebat se riskovat.To si myslim,ze vam nikdy zadny automat nemuze nabidnout i kdyz do nej budete implementovat "geneticke inzenyrstvi"
Neni to jen o tom,nekoho kopirovat,clovek by mel nejprve poznat hlavne sam sebe.Ja nebudu tady psat o tom jak jsem vydelal hodne penez za posledni 2 mesice,nesouvisi to s tradingem.Je to proste jen o pristupu.Musim ale priznat,ze penize co jsem za posledni mesice vydelal(Dogecoin) urcite z velke casti budu investovat na burze!
Preji vsem,aby se vzdy dokazali rozhodnout podle sebe!

David

Odesláno

divadrapsak:

Co se týká Tvého názoru na AOS, máš určitě pravdu. Takovou, jak to vyjádřil Henry Ford ve svém známém citátu :

[bold]Ať už si myslíte, že něco dokážete, nebo si myslíte, že to nedokážete, v obou případech máte pravdu.[/bold]

;)

Odesláno

Myslim, ze AOS je zaujimavy smer pre programatorsky zdatnych ludi. Treba vsak povedat aj B, ze vyzaduje dost velky kapital na zaciatok (Podla mojho nazoru tak 30 000USD a viac) aby to malo nejaky zmysel.

Minimalne treba software na hladanie samotnych kombinacii indikatorov s ktorymi ma vyznam dalej pracovat. Nasledne ked sa nieco najde tak u Tradestation treba robit aspon 10RT za mesiac aby bola platforma a data zadarmo (Inak 250USD mesacne). To je tiez dost velky problem niekedy, kedze su mesiace bez obchodu. Su aj free riesenia (Multicharts.NET) , ktore su vsak zase vhodne len na zaciatok kedze su dost limitovane a aj samotne fukncie pouzite v programovacom jazyku maju zatial dost vela bugov. Cize neviem, zatial som nenasiel riesenie ako vhodne obchodovat AOS pre obdhodnikov s mensimi uctami (10 000-20 000USD). Ma niekto ine skusenosti?

• Vytvořit...