Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dotaz: jak vy vstupujete nebo hodláte vstupovat do trhů (pomocí jakých příkazů stop market limit)
Já mám totiž pocit že vstup pomocí stop je něco neznámého a neobvyklého.

Děkuji
Děkuji též za všechny předchozí odpovědi.

• Odpovědí 880
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,mám dotaz mám na učtě 300 usd,ale omylem jsem zadal objednávku na 2 loty,upozornilo mě to že mi chybí určité peníze na margin,ale objednávka se exekuovala a ted tam visí a je v objednávkách a nejde zrušit,co s tím???..moc díky

Odesláno

Dobry den,

na zaciatok by som chcel podakovat autorovi clankov o FOREXE , je to velmi zaujimave citanie, precital som uz aj dost diskusii v tomto fore / este ma toho dost caka/ , ale predsa by som mal par otazok, na ktoré som zatial nenasiel odpoved.

1. ake su poplatky CMS za otvorenie a uzavretie pozicie a su tam aj ine poplatky?
2. ak mam na ucte napr. /poslednych/ 70 usd a mam otvorenu poziciu a som v strate - 7 pips / EUR/USD/ cize 70 usd , sa pozicia sama uzavrie? / bolo by to logicke/

vopred sa ospravedlnujem ak to uz je nikde zodpovedane ,

dakujem za odpoved...

prajem vela uspechov ....aj v obchodovani...

Odesláno

piko
1. Pokud nejedeš přes nějakého "zprostředkovatele" za úplatu, poplatky nejsou u CMS žádné
2. Když máš na účtě 70 USD a jsi ve ztrátě k této sumě (-70 USD), pozice se sama automaticky uzavře pro nedostatek marginu..
SID

Odesláno

samozrejme ze som si to pozrel...
Takze ked to dobre chapem, tak short, alebo long poziciu vzdy otvaram pri mene EUR/USD /CMS/ so stratou 3 spreads, co je zisk pre CMS.

A zobrazenie grafu ASK alebo BID je len pre lepsie znazornenie okamzitej ceny / +alebo - 3 spread/.

chapem to dobre?

• Vytvořit...