Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

Doporučené příspěvky

Odesláno

to herman...dík za info...sorry že som ťa otravoval takými otázkami, ale kedže mám vážny záujem o trading a zas nemám 10000 USD len tak, nechcem spadnúť na dno... tak zbieram info...

• 1 month later...
  • Odpovědí 880
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den,
mam hned dva dotazy.
1)pochopil jsem spravne ze pri zakladani on-line uctu u forexu potrebuju mene penez nez kdyz budu chtit obchodovat s komoditama? Nebo jsem jen narazil na spatne brokerske spolecnosti? Chtel bych totiz v budoucnu spekulovat s komoditama a nevim, jestli bych byl ochotny riskovat 3,000 USD.
2)Mohu u obchodovani s devizema (forex) pouzit stejne strategie jako u komodit(double -top, support, atd)?? Respektive, zda se vyvoj grafu lisi a regauje jinak nez u komodit? V serialu "Zaciname s Forexem" jsem tyto strategie nenasel.

Diky za odpoved a predem se omlouam za asi dosti stupidni dotazy, ktere do tohoto vlakna stejne asi nepatri....

Odesláno

kotas
1) při live FX účtu ti stačí mnohdy jen 200-300 USD (podle podmínek brokera) a můžeš směle začít obchodovat třeba miniloty..myslím, že dost traderů tak začínalo
2) FX nabízí totožné a mnohdy daleko více indikátorů než komodity, další volbou jsou AOS (obchodní systémy), dost jich najdeš ve vlákně Indikátory a obchodní systémy...nebo jsou tady speciální vlákna o WCCI, Vegas, Breakout atd.
SID

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím pánové
dovolte abych přivítal nového tradera mezi námi, jmenuje se Adam Liška, má 3,80 kg a 52 cm, a je to chlap. Zatím toho ještě moc neumí, ale dočkejme času, určitě o něm ještě uslyšíme.

Odesláno

Lisakus,
taktéž gratuluji a ať to roste jako svíčka po NFP:o)
Takže za nedlouho můžeme očekávat příspěvky jako třeba: máma mele maso, Ema má mámu....... :o)
Hlavně pořádně oslavit
Jirka

• Vytvořit...