Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Merlin35 - jak řikáš, traderem se nenarodíš, ale musíš se jim stát :) Bohužel u tohodle koníčku potřebuješ relativně vysoký základní kapitál, ale pokud člověk má a má vůli ta možnost se vypracovat tam je -> doufám a uvidím, nicméně bylo by velice zajímavé se za 10let živit výdělečným tradingem a sedět doma :) vlastně asi přání každýho, živit se nečím co tě baví

kviido- okok tak to by jsme měli začnu tedy na MT4, nícméně teď pro demo trening mě stačí stahnou MT4 přímo z cmsfx.com a naní jet, ale následně když budu chtít otevřít live účet na MT4 jak to probíhá? stáhnu pak MT4 od jiné brokerské firmy, která má upravéné porty a připojovací adresy? + jakou brokerskou firmu by jsi mi tedy následně doporučil, nemusí být česká

• Odpovědí 880
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Azzaziel - načo si to komplikovať, nájdi si v googli Admiral Markets a tam to máš všetko česky vysvetlené. Stiahneš si tam demo platformu, spustíš ju, klikneš súbor/otvorenie účtu... Na porty a pripojovacie adresy zabudni.

• 4 týdny později...
Odesláno

malhor:

Ahoj, nejsem pravda forexových robotů znalý, osobě jsem ještě nic takového nekoupil, ale proč někdo prodává robota s garancí zhodnocení +7% měsíčně za $147? Když poběží dva roky, dostane majitele do finančních sfér, o kterých se mu ani nesnilo, tak proč ho prodává za pár ušmudlaných dolarů? Obávám se, že jediná cesta ke stálému profitu vede skrze sebevzdělání.

Odesláno

kviido:

Tak chapu to ze sveho pohledu, mít takovej EA, sedím doma dva roky na zadku a pak bych vylezl a dělal že je to nějaký děditství :) ale ani za mák by mě nenapadlo přivydělávat si prodejem takovýho skvostu za $147 :)

• 5 months later...
Odesláno

Ano, články na finančníku jsou velmi poučné. Potom bych přešel na fórum a to začal postupně přelouskávat.
Jinak souhlasím s MNovak. Nejlepší TA jsou trendové čáry, kanály, S/R a FLIPy - nic víc není třeba. Pak na strukturu trhu využívat konceptu Higher high, Higher low nebo swingy.

Všechny tyto věci jsou tady vysvětleny, jen je najít. ;)

Odesláno

Omlouvám se, předchozí příspěvek jsem odeslal do jiného vlákna, než mělo být - na editaci nemám příslušná práva. Ale zaujala mně tato diskuze, tak taky trochou přispěji.
------------------------------------------------------------------------------------------

Podle mně je to velmi podezřelé a i kdyby to fungovalo, nebude to fungovat dlouho ...

FOREX je přesycený takovýchto systémů a přesto 95% lidí ztrácí - proč? Protože trh je konkurence a copak by CocaCola prodala svůj patent na výrobu tohoto nápoje? To pochybuji. Tak proč by FOREX měl být jiný?

FOREX je ten největší byznys na světě, ale ne v tradingu, nýbrž v prodávání 100% obchodních systémů. Stačí zadat heslo --forex trading-- do vyhledávače, a každý to na vlastní oči uvidí. Velcí hráči chtějí naše peníze a likviditu, o nic jiného jim nejde. Na forexu lze uspět, ale prostředky, které nejsou periodické - optimalizované na určité období trhu. Například S/R úrovně jsou skutečné, protože jde o pravou hladinu ceny - věc, kterou má trh za úkol najít. Proto S/R úrovně budou na trhu vždy fungovat.

Čas a linearita nic neznamená - trh si najde svou cenu, i když na onu úroveň nejde podle určité rovné čáry.

• 1 month later...
Odesláno

to malhor:

Pripada mi to jen jako dalsi Black Box, pripadne system, ktery byl vyvinut za ucelem prodeje, nikoliv obchodovani. Rozhodne bych do toho nesel. Nicmene sam jiz delsi dobu zkousim system Forex Profit Monster jako alternativu k moji aktualni strategii a vysledky jsou vice nez zajimave.

Odesláno

Přeju dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli se to taky někomu stalo dnes jsem pustil MT4demoucet, a nezobrazují se mi grafy v platformě, že by měl FOREX prázdniny?
Předem děkuju
zdravím

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím Všechny Treadery ..

jsem začátečník na Forexu .. jaké by jste mi doporučili měnové páry na začátek ?
nějaké 2 na začátek..
Díky za info .

¨Kdo je připraven,není překvapen¨

• Vytvořit...