Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 880
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

vladko11:

precetl sis nekdy odstavecek "Prosim ctete ..." pod kazdou diskuzi. Kdyz uz chces nekoho napadat, tak to zkus konstruktivne a napis jaky je tvuj naroz, aby to nekomu neco prineslo.

A abych ja jenom plane nenapadal, tak prikladam svuj nazor. Pro zacatecnika je forex urcite tezsi nez komodity, protoze pochopit forex chce vic prace, nez pochopit futures. A to co se tyce obecne fungovani trhu az treba po vyber brokera.

A pokud se nekdo nauci obchodovat na forexu, tak futures uz pro nej budou sranda, protoze obchodovani je hlavne o hlave, takze to nejdulezitejsi uz bude umet - a to drzet se sveho systemu a obchodovat podle pravidel. A pak vymyslet nejaky profitabilni system uz je sranda.

Lada

Odesláno

Ja by som povedal ze forex je lahsi najma z haldiska MM co je naozaj velmi dolezite a tiez z dovodu dlhodobych trendov, aj ked v poslednej dobe tu mame trosku specificku situaciu. Komodity mozu mat vyhodu v urcitom pocite bezpecnosti kedze forex nie je centralizovany, ale toho by som sa naozaj nebal.

Odesláno

to: harmonie

diky frantisku, ja uz jsem zbezne kdysi kdesi koukal na to ze hodnota ticku se u jednotlivych paru lisi ale zhruba se pohybuji kolem 10 usd a jen mi slo o princip pomeru 1:10 u minilotu.

vita

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdar Obchodníci.
Zkuste podpořit radou neúspěšného tradera.
Marně se už měsíc snažím vytvořit zisk na forexu (eurodolar) ale marně. Na štěstí cvičím na demu (xtb) a tak ztrácím jen virtuální korunky. Jsem nasr... protože se touto činností chci - a budu! - živit. Asi dělám hodně chyb ... (td)

Odesláno

to: alter
tomu roku live se ztrátou se chci vyhnout - ale zase na druhou stranu rok trénovat? Moc dlouho :( Jak jsem psal, chci se tím živit. Podle mého to je ta pravá svoboda!!! (tu)

Odesláno

to Jibr

predovšetkým sa treba zbavit naivných predstáv.To trvá tak rok-dva.Ak si medzitým stihol príst o účet,tak dalšie dva-tri roky zarábať na nový.Najlepšie v bani ,to naivné predstavy vylieči pomerne spoľahlivo,a človek si v ďalšej fáze dáva väčší pozor,aby si tú prvú už nemusel zopakovať.
Potom sa môžeš začať učiť obchodovať.Najlepšie live, demo ťa nenaučí to čo na trading potrebuješ.Ak patríš medzi tých šťastnejších 10% a znova neprídeš o účet, za za 2-3 roky by si aj mohol vedieť,ako na to
Takže si to spočítaj, pridaj ešte nejakých 50% času navyše pre istotu,a máš odpoveď na svoje otázky

herman

• Vytvořit...