Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 880
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chcel by som sa spýtať či si môžem založiť účet keď som študent a či to môžem spraviť cez cikomodity neúčtujú si za to nejaké poplatky? A ako je to u CMS so scalpingom čítal som že mi môžu zavrieť účet je to pravda veď oni s toho majú zisk tak či tak v podobe spreadu.

Odesláno

Zdravim, mam laicky dotaz ohledne programu XTB-Trader a zobrazovanych grafu, jako je v priloze. Zajimalo by me, co znamena, kdyz je obdelnik vybarveny a kdyz je prazdny? Diky!

6340

Odesláno

Diky za odkaz a vysvetleni, mam jen jednu poznamku. V textu se Bílé tělo svíčky bere jako bullish (close je vetsi jako open) a černé bearish, ale v programu jsou bile svice u open vetsi jak close a u cernych naopak. Maji to tam tedy spatne?

Odesláno

mig45
to je burza, nie Forex - neburzový trh. Ale neviem o akých časoch sa hovorí v súvislosti s Forexom, že Londýn otvára o 8:00 miestneho londýnskeho času a zatvára o 16:00 ak sa nehovorí o burze. Beriem to proste ako fakt, ale potešilo by ma keby som vedel vyčerpávajúcu odpoveď. Starým kozákom to nestojí za pozornosť, ja v tom vidím na nete aj v súvislosti so zmenami času dosť hokej.

Odesláno

Mám začátečnický dotaz ohledně obchodování přes noc. Někde (myslím, dokonce tady na finančníkovi) jsem četl, že pokud se kontrakt přehoupne přes 23:00 účtuje se mi nějaký poplatek. Je to pravda? Pokud ano, jsou potom více denní obchody výhodné (i při stále stejném trendu)? Díky.

• Vytvořit...