Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam iba forex a tam obchodujem podľa TA . Funguje to dobre , kym nepríde fundament. 3 pipy - podla toho kde - napr. na eurusd je vela, na gbpusd dobré a na gbpjpy vynikajuce. Pri každom systeme musiš jasne definovat vstupy, vystupy, stopky, profity, čas , velkost pozicie a individualne prihliadnut na ine pary, fundamenty, komodity a pod.

• Odpovědí 880
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Normálne 2 pip, pri správach samozrejme viac. Posudzujem to len podľa konkurencie, teda ak som spokojný s brokerom ktorý má 2 pip nebudem brať takého ktorý má 3. Ale ten s vyšším spreadom môže mať zase iné výhody, lepšiu platformu , lepšie plnenie pokynov. Napríklad nechcem oandu, hoci má najmenšie spready, ale jej platforma mi nevyhovuje.

• 1 month later...
Odesláno

Oanda ma spread 0.9, coz je dobre. Jejich platforma je jednoducha, ale to plne vyhovuje me jednoduche strategii, nemam duvod hledat neco slozitejsiho. Taky proc. Udalosti neobchoduji, davam prednost pravidelnemu prijmu nez jednorazovym hysteriim...

Odesláno

Zdravím zkušenější tradery, již asi měsíc se snažím získat informace o FX trhu. Nedávno jsem započat i v hledání brokera. Bohožel má jyzyková vbavenost není taková abych mohl obchodovat v angličtině(nejde o samotné obchodování, ale o doplňující otázky před založením účtu a komunikaci s broakerem vůbec). Našel jsem pouze jen jednu českou spolěčnost která si neúčtuje poplatky a nemá sídlo spolěčnosti v Belize-Colosseum. Minimální účet je však 5000USD a Leverage jen 1:50. Nenáte nějakou spočnost která by poskytovala informace v češtině. :S

Odesláno

Dobry den,

Uz dlhsiu dobu sa zaoberam obchodovanim na Forexe, cez MT4 a fxpro.com. Uvazujem o zriadeni live uctu.

Preto sa chcem spytat ci ma niekto skusenosti s brokerom [bold]FxPro[/bold]. Zaujimaju ma veci:

- nastavenie stop lossu (min. pocet bodov)
- prevod profitu na moj ucet
- skryte poplatky
- rychlost dat
-"umele" upravy kurzov

Cital som rozne recenzie, je to take striedavo/oblacne, ale zas za vacsinu problemov si ludia mozu sami...

Ak ma niekto negativne/pozitivne skusenosti s brokerom FxPro (www.fxpro.com) nech napise.

Vdaka.

Odesláno

U tohoto brokera mam otvoreny real ucet uz nieco cez 3 mesiace a zatial sama spokojnost...komunikacia okamzita pri akychkolvek problemoch stop loss sa nastavuje na 100 bodov od aktualnej pozicie, zisk je mozne prevadzat troma sposobmi: prevod pomocou kreditnej karty, pay pal, a bankovy prevod...odskusany mam prevod kreditkou peniaze boli na ucte behom dna-dvoch, skryte poplatky niesu ziadne, moj ping na fxpro.com bol priemerne 41ms cize rychlost a odozva pri otvarani pozicie okamzita...akurat maju jednu chybicku plavajuci spread pri obchodovani udalosti.

Odesláno

Patch Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobry den,
>
> Uz dlhsiu dobu sa zaoberam obchodovanim na Forexe,
> cez MT4 a fxpro.com. Uvazujem o zriadeni live
> uctu.
>
>
> Preto sa chcem spytat ci ma niekto skusenosti s
> brokerom FxPro. Zaujimaju ma veci:
>
> - nastavenie stop lossu (min. pocet bodov)
> - prevod profitu na moj ucet
> - skryte poplatky
> - rychlost dat
> -"umele" upravy kurzov
>
> Cital som rozne recenzie, je to take
> striedavo/oblacne, ale zas za vacsinu problemov si
> ludia mozu sami...
>
> Ak ma niekto negativne/pozitivne skusenosti s
> brokerom FxPro (www.fxpro.com) nech napise.
>
> Vdaka.

U tohoto brokera mam otvoreny real ucet uz nieco cez 3 mesiace a zatial sama spokojnost...komunikacia okamzita pri akychkolvek problemoch stop loss sa nastavuje na 100 bodov od aktualnej pozicie, zisk je mozne prevadzat troma sposobmi: prevod pomocou kreditnej karty, pay pal, a bankovy prevod...odskusany mam prevod kreditkou peniaze boli na ucte behom dna-dvoch, skryte poplatky niesu ziadne, moj ping na fxpro.com bol priemerne 41ms cize rychlost a odozva pri otvarani pozicie okamzita...akurat maju jednu chybicku plavajuci spread pri obchodovani udalosti.

Odesláno

Nephilim

U tohoto brokera (FXPRO) jsem si otevřel demo účet a zobrazuje mi, že kromě klasického spread ještě inkasuje $ 15 za každý obchod, což u ostatních brokerů většínou není. Berou jenom spread . Je to i v reálu?

Odesláno

Nephilim Napsal:
-------------------------------------------------------
> U tohoto brokera mam otvoreny real ucet uz nieco
> cez 3 mesiace a zatial sama
> spokojnost...komunikacia okamzita pri akychkolvek
> problemoch stop loss sa nastavuje na 100 bodov od
> aktualnej pozicie, zisk je mozne prevadzat troma
> sposobmi: prevod pomocou kreditnej karty, pay pal,
> a bankovy prevod...odskusany mam prevod kreditkou
> peniaze boli na ucte behom dna-dvoch, skryte
> poplatky niesu ziadne, moj ping na fxpro.com bol
> priemerne 41ms cize rychlost a odozva pri otvarani
> pozicie okamzita...akurat maju jednu chybicku
> plavajuci spread pri obchodovani udalosti.

Mozes povedat s kolkymi lotmi obchodujes? Este by ma zaujimalo, ci sa pri otvoreni pozicie plati nejaky fixny poplatok, alebo nie. Zaregistroval si pri obchodovani pri vstupe na poziciu nejaky vyraznejsi pohyb v tvoj neprospech?

Ja som podozrievavy..., ale zase spolocnost sidli v europskej casti Cypru, ktora je clenom EU, tak hadam ide o solidnu spolocnost. Naviac mali aj reklamy na BBC aj na CNN...

Niekto iny, kto ma dobre/zle skusenosti s brokerom FxPro?

• Vytvořit...