Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Niekedy za market, ak cakam prudsi pohyb zadam entry na oba smery s malou stopkou a bez profit targetu. Ak sa jeden smer chyti drzim, kym mi indikatory neukazu exit. Zalezi to napriklad aj na tom, ci musim odist od pc a pod. Indikatory pre vstup pri spravach nepouzivam.

• Odpovědí 880
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

vladko11
To je už pre mňa zatiaľ nezrozumiteľné. Wcci je asi woodies systém, fx snipers a ostatné nepoznám. Tie prípony by mohli znamenať, že je to pre metatrader, ale to len hádam. Musím sa ešte veľa učiť. Si zrejme skúsený obchodník a určite neprerábaš. Ďakujem za ochotu a dobré rady.

Odesláno

To Sid
U GCI jsem si otevřel demo mini Forex účet. Dostal jsem na začátek 50 tis. dolarů účet. Samozejmě jsem hned 30 tisic prodělal. Potom jsem začal trochu přemýšlet a obchodoval pouze Silver vždy pouze na 1 ziskový Tick ( 3 spread + 1). Postupně jsem zvyšoval počet obchodovaných lotů ( vždy byla záloha kolem 1/5 hodnoty účtu). Denně jsem dělal kolem 20 obchodů. Dnes, asi po 3 týdnech obchodování, mám účet 16,86 milionu dolaru. Obchody dělám v ranních hodinách vždy mezi 6 a 9 hodinou, kdy se ceny zas až tak rychle nemění ( to aby bylo dost času na zadávání příkazů v reálných podmínkách. Počítám s pomalejší reakcí na live obchodování). Přijde mi to až neuvěřitelné. Nyní si otevírám reálný účet u stejné společnosti s 500 dolary. Doufam, že systém bude aspoň částečně fungovat jako v demu.

Odesláno

premnath:
som začiatočník, obchodujem necelý rok a niekedy aj prerábam ale držím sa nad vodou
áno, sú to indikátory a systém pre metatrader, nainštaluj si ich, upravuj parametre a pozeraj aké nastavenie Ti vyhovuje
inak skoro všetko obchodujem podľa technickej analýzy, správy asi 5%

Odesláno

stetka.jr
Aký menový pár je Silver? Na akej platforme obchoduješ? Obchod uzavrieš ak sa ti vráti spread plus 1 bod? Ak ide cena proti tebe, kedy vystúpiš?
Želám ti, aby išlo naozaj o dieru do FX a nezabudol si na ostražitosť ako radí vladko11.

Odesláno

To Marek24
Na GCI je kromě měnových párů také ropa/USD, zlato/USD a stříbro/USD. Já si dávám jen stříbro. Dnes jsem ukončil demo s účtem 21 mil.USD a začal jsem LIVE trading. Z 500 mám od rána 610 USD. Tak doufám, že se bude dařit i dál

Odesláno

Som iba začiatočník ohladne FOREXU.
Chcel by som sa Vás opítať čo znemená STOP ORDER, ENTRY STOP a načo sa dá použiť.

V pripade SELL, SHORT nechápem na čo mi je užitočný ENTRY STOP SELL, lebo ak chcem omezit stratu dám STOP-LOSS a ak chcem skoncit ziskom STOP LIMIT. Teda nechápem na co sa to dá vyuzit, uvital by som vysvetlenie.

Predpokladam ze STOP ORDER je to iste ako ENTRY STOP ale nie som si isty.

Dakujem

Odesláno

Lev:
Entry stop i stop order je to samé. Stop sell se využívá zcela běžně, na forexu i na komoditách se dá obchodovat long i short. Četl jsi manuál zdarma na Finančníku?
Milan

• Vytvořit...