Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, tak to nevím. Taky jsem tam "TIMES AND SALES" nikde neviděl...

Díval jsem se na ty časy v "POSITION" a není to tam.

Já si stejně jak zadám příkaz všechno zapíši na papír.

Captain

• Odpovědí 325
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Captain prosím tě, jak řeším backtest v GZT. Nemůžu přijít na to, kde se v platformě nastaví aby se mi při každém kliknutí myší odkryla pouze jedna úsečka. Jde mi to pořád jen asi po hodině.
Ještě nemůžu přijít na to, jak stáhnout historická data pomocí GZT.

Odesláno

Ahoj,
data stáhneš pouze v rámci tři měsíčního období.

Pokuď ti nejde otevřít třeba období kolem března, musíš si najet šipkou na ten obdelníček ve spodku okna.
Přetáhni ho doleva a chvíli ho drž mimo jeho dráhu, než se načtou předchozí data.

Captain...

Odesláno

Začínam a chcel by som skúsiť obchodovať forex a E-mini cez Global Futures. Nechcem zacat s velkou sumou
ani hneď naskočiť na lep nejakej pochybnej spoločnosti. Môžte mi GF odporúčať?

Ďakujem Uranie

Odesláno

Zaujíma ma hlavne serióznosť, renomé firmy, poistenie vkladu a kvalita služieb. Poplatky si zistím pri prípadnom oslovení firmy. Pri predpokladanom 100 USD dennom zisku by 34$ nebolo a6 tak hrozné.

Odesláno

S platformou jsem spokojený a s p. Kuželem rovněž. Mám účet u OEC a zatím vše OK. Ještě jsem si nenechal zaslat peníze zpět do ČR, tak to je asi jediná věc co jsem neodzkoušel.

Captain...

Odesláno

to Captain

Dakujem za informacie. Ale ze si spokojny 1 mes. mi nestaci. Ma niekto dlhodobejsie skusenosti?
Nemam penazi nazvys a musim obmedzit straty na min. Mozno by som nemal v tomto tvrdom byznise co pohladavat
ale ja to chcem skusit a pobit sa o svoju malicku odrobinku.

Odesláno

uranie:
Já jsem u GF už půl roku. 3 měcíce jedu live, používám NT a data CQG. Neměl jsem zatím jediný problém. Mají trošku vyšší poplatky než konkurence, ale beru to jako vykoupení možnosti komunikace v češtině. Pokud by tě zajímalo něco konkrétního dej vědět.

• Vytvořit...