Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám to rovnako nastavené, ako Honzin. Pred chvíľou som skúšal nastavenie ChartDom, ako je v článku, a fakt, Market Depth sa stratí, tak neviem... Mám však taký dojem, že Buy column a Buy order column asi nie je to isté. Inak by ho asi takto nedelili v ponuke... Pod Buy column chápem môj nákupný limitný/stop príkaz, ktorý chcem umiestniť do trhu. Buy order column by bol potom ten stĺpec, v ktorom sa mi zobrazí moja aktuálna pozícia - order v trhu. Treba asi len skúšať kombinácie nastavenia. Inak ale vďaka za článok, presne to som sa chystal dnes večer dodetailizovať, hlavne ten farebný podklad pod číslami Market Depth, dosť to ťahalo oči... Takto je to pekne výraznejšie (tu) ;)

Odesláno

Díky za feedback. Screenshot jsem opravil. Taky to mám tak, jak ukazujete. Pravděpodobně jsem při přípravě článku vytvořil screenshot na jiné instalaci SierraChart, kde to nemám nastavené.

Odesláno

DOM je super vec, taky ji pouzivam, ale pouzivam klasicky DOM. a to jen a jen z toho prosteho duvodu, ze mi nejde nastavit meritko DOMu tak, aby bylo nezavisle na grafu. nebo to nejak jde? diky za pripadne tipy!

Odesláno

honzin:

a to je prave ono, ja bych je potreboval menit nezavisle. graf mam nastaven tak, jak mi vyhovuje, ale DOM je na to prilis zhusteny, takze ten bych chtel roztahnout a neznicit si tak graf. nejde to nejak?

Odesláno

Dobrý den, můj dotaz se netýká části DOM, ale grafu s Numbers bary. Nemohu přijít na to, proč se v grafu dynamicky mění poslední dva bary a ne pouze ten poslední. Rovněž nevím, co znamenají čísla nad a pod barem.

26024

Odesláno

Koddy,
k mým videím prosím diskutujte jen pod odkazem v uzavřené sekci, která je linkovaná pod článkem.
Tyto věci nebudu veřejně rozebírat do hloubky. Článek se skutečně věnuje jen nastavení DOMu v SierraChart tak to respektujte.
Díky,
Petr

Odesláno

Dobrý den Petře, můžete mi poradit k příspěvku ze 14.11. (viz obrázek)?
Všechno mám nastavené dle Vašeho manuálu, ale nemůžu dostat do DOMu více červených a modrých polí ask/bid.

Děkuji

• Vytvořit...