Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den
Muže někdo poradit jak nastavit sloupce v domu Bid a Ask ,nastavoval sem to dle Petra ale vubec se mi to nezobrazuje a na financnikovi sem nasel pouze jeden članek .

a dalši otazku jak a kde nastavim aby se mi k horizontal ray aby se mi u linky zobrazovala i cena, podle toho kam ji v grafu umistim diky

Odesláno

Používám SC od Infinity jako ATchart.
Chtěl jsem si teď spojit nový kontraktní měsíc NQZ4 s předešlým NQU4 v join data, ale vůbec mě to nejde udělat.
Když chci upravit rozsah kont.měsíce - počet dnů ( rozpětí od data do data) v join data, tak mě to ohlásí chybu a neudělá nic.
Mám verzi SC 1187. Kde může být problém?
Díky za pomoc.

Odesláno

Dobrý

chcel by som sa spýtať. Obchodujem na 24" monitore...ak však prehodín chartbook na menší monitor nevidím niektoré grafy, ktoré boli v dolnej časti. Je možné nejak optimalizovať obrazovku na aktuálnu veľkosť monitora ?
Vďaka

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, jak docílit v Sieře toho, aby se mi v pozadí grafu vykreslovaly trvale linky s hodnotou např. 400
Řekněme, že sleduji indikátor Tick a potřebuji vidět přes celý graf horizontálně linky na jaké hodnotě se pohybuje..
Díky.

Odesláno

Ok, takhle to taky půjde, já myslel, jestli to nejde nějak natrvalo v chart backroundu, ale stejně chci linky na hodnotách zobrazit každou jiným stylem, takže takhle to bude asi nejlepší, takže díky....

Odesláno

Nevíte prosím někdo, jak nastavit, aby se mi po ukončení obchodu zobrazil obchod s propojenou linkou od vstupu po výstup, ale tak, abych. Měl ztrátové obchody jinou barvou než ziskové? Už jsem vyzkoušel snad vše a pořád mi to nejde.

Odesláno

Chtěl jsem se ještě zeptat, nevíte proč se mi v Sieře zobrazí občas údaje o provedeném obchodu hodně nízko/vysoko pod úsečkou, viz screen. Dá se to nějak nastavit, zatím na to nemohu přijít, díky.

29632

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny,

mám problém s Replay v Sierra Chart:
Když dám replay, tak se mi začnou načítat grafy (název každého grafu se změní na REPLAY 5.0X: ...), ale jak graf najede na 100 %, tak název zmizí a všechno pokračuje dále tak, jako bych vůbec na žádný replay nekliknul.
Nepoktali jste se s tím?

Dík,
Peta47

Odesláno

Měl bych jeden dotaz prosím, dá se v Sieře barevně rozlišit horní a spodní polovina retreacementu? Co jsem zatím vyzkoušel podle Petrova návodu, tak se mi vybarvují obě poloviny stejnou barvou, díky.

29838

• Vytvořit...