Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím vás. Mám takýto problém. Na jednom pc ide všetko bez problémov. donesiem domov ten isty chartbook nahodím, všetko ukáže ale po zadaní real príkazu vyskakuje takéto okno (chyba) a pri tom mám všetko nastavené (chyba2) Viete niekto pomôcť ? Na prvom PC šľape všetko jak hodinky Ďakujem

28849

28850

Odesláno

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať na dve veci.
1. Ako nastavím odpočítavanie času na grafe, aby mi ukázalo, koľko sekundu je do close úsečky.
2. Ako je možné nastaviť text tak, že ak budem rolovať dobudúcna, stále sa zobrazoval text v pravej strane a aby neskôr nezmizol.

Ďakujem vám

Odesláno

Prosim vás. ešte jedna vec....ako sa v sierre nastaví to. aby čiarov bol spojený vstup a výstup z obchou. ak vystupím z obchodu aby sa mi spojili úsečky kde bol vstup a výstup a aby sa spojili aj ceny na ktorych bol obchod vykonany.

Dakujem

Odesláno

Trade - Chart Trade Settings - musíš mít zaškrtnutý Display Entry/Exit Conneting Lines .. jinak tam v tom bloku "Order Fills" si můžeš nastavit co chceš nebo nechceš mít zobrazeno u vstupu/výstupu z obchodu

Odesláno

Dobré odpoledne, mohl by mi prosím někdo vysvětlit následující funkci v integrovaném DOM. BUY: V případě, že zadám limitní nákupní příkaz pod LAST, tak dojde korektně k zadání limitního příkazu. Když ale zadám limitní příkaz NAD LAST, tak se limitní příkaz nevytvoří, ale dojde k zadání příkazu za MARKET, tedy okamžitý vstup do obchodu. U SELL je to samé, ale naopak. Děkuji

29054

Odesláno

mrazekrad Dobrý den, V případě že nakupujeme (BUY), používáme nad LAST příkaz STOP a pod LAST příkaz LIMIT. V případě že prodáváme (SELL), používáme pod LAST příkaz STOP a nad LAST příkaz LIMIT. Více např. zde : http://www.financnik.cz/komodity/fin_obchod/typy-obchodnich-prikazu.html Chart DOM setting pak může vypadat například viz. obr.

29092

• Vytvořit...