Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před 20 hodinami, Mariii napsal/a:

Zdravim pani, damy.

Som tu totalne novy a v podstate asi aj dost blby. Asi zatial. Takze od zaciatku. Nainstaloval som NT8 a aj Sierru, ale ako zacat??? Ako sorry, 5rokov som sa hral na MT4, ale toto je uplne ina liga. A kedze sa mi to paci, chcem to vediet. Ale ako zacat? Ako, kde si vybrat poskytovatela dat? Ako to aktivovat, spojit? Ako spustit testovanie? Proste milion ako, a ja neviem skoro nic. Prepacte, ak sa niekomu zdaju moje otazky fadne a zbytocne, ale kazdy asi nejako zacinal a ja si pripadam ako prvak v skole. Ak mate odpovede pre mna, pripadne nejaky dobry link na to, ako, dajte mi vediet. Dakujem.

Ahoj,

ohledně dat zdarma na papertrading zkus mrknout na tohle

- třeba Ti to pomůže.

Martin

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi 5ti možnostmi, které máme na přerolování kontraktu a jakou možnost bych podle vás měl použít na E-mini NASDAQ 100 ?

Možnosti jsou:

1. Continuous Futures contract - Date Rule Rollover

2. Continuous Futures contract - Volume Based Rolliver 

3. Continuous Futures contract - Date Rule Rollover, Back Adjusted

4. Continuous Futures contract - Volume Based Rolliver, Back Adjusted

5. Continuous Futures contract - Forward Curve 

Děkuji.

Upraveno uživatelem Quikcator
Odesláno

Data mám přímo od sierry, zatim jen demo, ale po vypršení si chci zakopit 5. Level na 12 měsíců. Dobrá zkusim tedy tuhle možnost, je v tom nějaký velký rozdíl od te dvojky, která nemá to zpětné upravení? Četl jsem si o tom na stránkách sierry, ale moc moudrý z toho nejsem. Každopádně díky za pomoc!

Odesláno

ahojte,

po update windowsu 10 mi nesiel spustit SC, tak som urobil update verzie a z Numbers bars chart sa mi stalo toto, vsetko modre jak avatar. pritom v nastaveni mam stale tie iste farby nastavene.

neviete prosim niekto poradit, co s tym?

dakujem

image.thumb.png.a4fd688556cb9e9471e9b7229e4d61b8.png

image.thumb.png.4753aee324a7799de0ea29322698141b.png

Odesláno
Před 2 hodinami, SCOTTIE napsal/a:

ahojte,

po update windowsu 10 mi nesiel spustit SC, tak som urobil update verzie a z Numbers bars chart sa mi stalo toto, vsetko modre jak avatar. pritom v nastaveni mam stale tie iste farby nastavene.

neviete prosim niekto poradit, co s tym?

dakujem

image.thumb.png.a4fd688556cb9e9471e9b7229e4d61b8.png

image.thumb.png.4753aee324a7799de0ea29322698141b.png

Ahoj Scottie,

podle mého to není o nastavení barev, ale o nastavení hodnot. Podívej se i na Percent Compare Thresholds. Podle mého, se od jisté verze SIERRA začaly tyto hodnoty vyjadřovat v rozmezí hodnot 0-1, místo původních 1-100%.  Pokud to nepomůže, podívej se do diskuze: Nastavení numbers-baru jako Petr, tam to nastavení chlapi nedávno ukazovali celé.

Scottie.jpg

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den všem,

dnes mi zmizely Entry/Exit connction lines. V pátek bylo vše ok, vyplněné obchody byly čarami propojené, dnes ne. Nic jsem neměnil a fakt nevím, jak dál. Prošel jsem všechna doporučení a zkontroloval, že mám všechno tak, jak je tady na fóru i na webu Sierry popsáno, ale problém nevidím :( Připojuji screenshoty ze Sierry, budu moc rád za každý postřeh. Obchoduji z DOMu.

Díky, T.

entry-exit-connection-lines.jpg

entry-exit-connection-lines-chart-graphic-settings.jpg

entry-exit-connection-lines-chart-graphic-settings-global.jpg

entry-exit-connection-lines-chart-trade-settings.jpg

entry-exit-connection-lines-chart-trade-settings-global.jpg

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj lidičky, používáte v současné době a na současné verzi SCH někdo data od SCH? Když tak poraďte jaké je správné označení symbolu pro aktuální NQ. Přecházím z NT a SCH mi přijde jako krok 20 let zpátky .o)

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj všichni, moc prosím o radu :-) !

Mám založený účet u IB  a platím si data od SC. Vše fungovalo, jak má, ale najednou se mi v grafech přestalo objevovat [M], které značí, že to tahá data z SC a ne od IB. Při zapínání SC to [M] problikne a pak zmizí. A data, která se zobrazují, skutečně nejsou kvalitní. Přitom jsem v nastavení nikde nic neměnila. Nejsem schopná přijít na to, co  s tím. Moc děkuji za pomoc ! I.

image.thumb.png.8aa892fefff6b5beb9b00a7dd55e2803.png

image.thumb.png.ccac153d8a4ce9159193587190e02824.png

• Vytvořit...