Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

děkuji petr29, myslel jsem, jestli zde není přímo krok po kroku rozebráno, jak nastavít SC na sim. Ale už mi dochází že musím mít založený live účet a zakoupený real-time data a pak se přepnu podle Tvého návodu. no holt,půjdu založit účet k IB :D Ať se daří (tu)

Odesláno

Ahoj ZYPe a ostatní, mám ještě jeden dotaz může mi autorizaci v SC blokovat třeba webové rozhraní . . . .je jedno jestli na net jdu přes IE nebo Chrome či Firefoxe? Někdo mi říkal, že W7 už nejsou podporovány a s nimi ani IE a proto je možné, že mi chybí nějaký plug-in (či něco podobného, třeba nějaký sys. update) a dochází tím k blokaci. Nebo je to blbost? Fakt nevím zatím jsem nato nepřišel :( . Jinak díky všem za feedback. Zdraví Jirka

Odesláno

Ahoj, měl bych dotaz ohledně překrývání oken v sierre. Pro graf jsem si zapnul time and sales a chtěl bych ho mít v chartbooku pod jiným oknem. Ale problém je to že time and sales je jakoby pořád "always on top" i když kliknu do grafu, který bo ho měl překrýt tak se to nestane. Sierru už jsem pošel a už mě nenapadá kde něco zakliknou/odkliknout ať je time and sales za všema grafama. Obrázek snad lépe napoví co mám na mysli. Jestli někdo víte co s tím. Tak díky za radu.

37505

Odesláno

mne sa to stalo ked som mal viac okien a dalo som si zobrazit dom v jednom okne kde som si to vsetko nastavil a ulozil ale cchel som aby sa mi pozicia ukazala aj v inom okne tak som si to nastavil a chcel som tam mat aj dom pre obchodovanie z grafu. a tiez mi potom neukazovalo sl a pt a tak som si vsimol ze som si spustil dom pre ine okno kde som to nemal nastavene.
Tak som ho zavrel klikol na graf v ktorom som to chcel mat a tak otvoril dom pre ten graf a potom uz to slapalo

Odesláno

zdravim potreboval by som pomoct dnes som obchodoval vstupil som do pozicie nasledne vystupil z pozicie na planovanom PT ale nezobrazila sa mi ta zlta ciara ktoraukazuje kde som vstupil a kde som vystupil. Ukazali sa mi iba tie sipky. urobil som tri obchody a vsetky mi neukazali priebeh. ked som vosiel do trade activity log/ trades/
pre dnes ukazalo mi enter pozicie ale na exit mi ukazalo iba unamtched fill. Jedna sa o live ucet. V IB my vyplnilo vsetko podla planu. Mate s tym niekto skusenost

Odesláno

Dobrý den,

je nějaká možnost, jak si v DOMu zobrazit čakající obědnávky na hloubce více než 10 ticků, jak se mi zobrozují defaultně. Je jasné, že čím více tím lépe.
Díky
D.T. (tu)

Odesláno

V rámci default to nejde, dá se to obejít pokud už trh byl v nějaké oblasti a odkryl tak limity, tak se dají zobrazovat zpětně limitní SR. Řeší se ve FIMS A-Z vláknu (s fims je to i úzce spojené)....

d.t. Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den,
>
> je nějaká možnost, jak si v DOMu zobrazit čakající
> obědnávky na hloubce více než 10 ticků, jak se mi
> zobrozují defaultně. Je jasné, že čím více tím
> lépe.
> Díky
> D.T.

Odesláno

Poradte nekdo kdo vi, jak zmenit barvu rameckuv levem hornim rohu grafu, kdyz funkce v > Trade > "Chart Trade Mode On" je zapnuta. (jedna se o DPL - Daily Profit Loss). Chci si barevne odlisit [SIM] a [LiVE].
Nejak se mi to nedari najit.

• Vytvořit...