Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
Odesláno

Ježíšmarjá, nakopněte mě někdo :D jak dostanu z okna ty horní hodnoty. Před nějakým měsícem jsem to dělal, a teď nevím jak. Už jsem všechno prolezl a mám úplně vygumováno :D

32448

Odesláno

Já mám zase opačnej problém Instaloval jsem na INFINITY AT CHARTS (používající SIERRA CHARTS) novou verzi a nyní se mi nezobrazují parametry když přes CROSSHAIR ukážu na BAR, v liště nevidím aktuální L, H, O a CLOSE úsečky. Nevíte, kde se to v programu nastavuje?? Díky a přikládám fotku

32463

Odesláno

Hanzi,

jenom pro zajímavost, našel jsem (náhodou - nastavuji si novu instalaci Sierry) tvou odpověď na podobný dotaz:

Oggys:
Global s. > Customize Header F. > tam si nastavíš co chceš
nebo
Chart > advanced s. 2 > Region 1 > Hidden / visible (vypneš nebo zapneš informace úplně)
H.

myslím že to je i odpověď pro motor140bpm

Odesláno

Díky petr29, Hanziho jsi myslím zachránil, ale já v té liště nahoře tápu. Stále tam nemohu nic dostat. Po upgrade mě zeleno červený LOGIN poskočil k tools nahoře a lišta dole je prázdná. Přikládám fotku pokud by se ještě podařilo na to přijít.. Díky moc

32464

Odesláno

motor140bpm

ještě se podívej na různé screeny v diskuzi, jestli si rozumíme

na tom prvním obrázku máš lištu, ve které se zobrazuje seznam otevřených chartbooků, tam podle mě nic jiného nepatří (na tvém obrázku je konkrétně jeden - "hlavní seance", může jich tam být pochopitelně více)

na druhém obrázku je lišta, kterou bych považoval za příslušnou ke konkrétnímu otevřenému grafu - a k té se vztahuje moje snaha pomoct

Odesláno

petr29

Tohle (viz. tvoje fotky) už jsem zkoušel a nic (alespoň díky tobě vím, jak se dají odstranit údaje přímo z grafu).
Vyzkouším ještě co se dá a pokud na to přijdu, dám vědět. Ještě jednou díky moc a ať se daří (tu) :)

Odesláno

motor140bpm, petr29: děkuji pánové za reakci !!! :)
Variantu přes Global jsem věděl, potřeboval jsem tu druhou od Petra, pouze na jeden graf. Super (tu)

Přeji dobré trejdy !!!
Honza

• 1 month later...
Odesláno

ahoj, mam problém s lock fill space u sierry, podřebuju si zvětšit odsazení grafu, ale nejde mi odškrtnout, pořád zůstává zaškrtnutý. Skoušel sem to přímo na liště v chart i chart setings/advanced setings. Nevíte někdo proč mi to nejde?
děkuji

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,
mel bych dotaz. Chtel bych udelat druhou instalaci Sierry na dalsi PC a nevim jak zkopirovat kopletni nastaveni,
udelat identickou kopii, abych to mel stejny jako na prvni Siere.
Diky

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj, chci se zeptat, zda jde nějak v Sieře nastavit, aby se mi vykreslila např. historie denních dat pro NQ.

Je zde problém s kontraktními měsíci a tedy, že vidim pouze 3 měsíce staré grafy a pak prázdno, protože jsou tyto futures kvartální.

Nevíte, jak to propojit, abych měl kontinuální graf, kde se mi automaticky propojí na sebe navazující kontinuální grafy?

Díky za odpověď

• Vytvořit...