Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
  • 2 months later...
Odesláno

Zdravím,

s přechodem na letní čas v USA se časové rozlišení v grafech posunulo o hodinu zpět. Mám však indikátory, kde je pevně nastaven začátek seance na 15:30 a také v grafech mám pevně nastaveno rozmezí noční a denní seance. Nechce se mi nyní vše přenastavovat o hodinu zpět. Není možné někde v SC nastavit závislost na čase burzy, tak aby to zohlednilo časový rozdíl mezi naším časem a časem v USA - resp vykrytí mezidobí, kdy u nás je ještě zimní čas?

Díky

Pavel

Odesláno

pavel438:
Dlouho jsem ruzne resil tyto problemy s casem, v AOS i programove pomoci kodu, nakonec se me jako nejlepsi reseni jeví to nejjednodušší - pouzit na pocitaci americky cas - EST.
Pokud to neni mozne, nainstalujte si windows s platformou do virtualniho pocitace (virtualbox atp.), na pocitaci muzete mit dale cesky cas a americky jenom ve virtualu.

• 2 týdny později...
Odesláno

mám mroblem s funkci " Use Atached Orders", která funguje, jen když použijí k otevření pozice tlačítka sell nebo buy market atd. které jsou na panelu přidruženém k DOMu, ale pokud kliknu přímo do DOMu, kde umistim limitní příkaz na určitou cenu, tak se spolu s ním žádný přidružený SL nebo PT neobjeví i přesto, že mám funkci "Use Atached Orders povolenu" a SL a PT nastaven. Nevíte kde by mohl být problém ?

Odesláno

je možné, že jsem měl zobrazené "trade window", které se vztahovalo k jinému oknu s grafem a né přímo k DOMu . Zkusil jsem v menu DOMu zaškrtnut "Atatach Trade Window to Chart" a objevilo se ještě jedno Trade okno, jehož nastavení (SL a PT) parametrů na kartě "Targets" už v DOMu vidím. Takže i když tato volba zřejmě nemusí být zašktrtnuta, tak mi Vaše upozornění na tuto funkci nejspíš pomohlo vyřešit můj problém, takže díky!

Odesláno

prosim vas trochu bojuju s tim jak na siere nastavtit automaticke posunuti stoplosu na vstup, kdyz jsem v otevrenem profitu 10 ticku.

jde mi o to, ze je tam spousta moznosti ale co jsem je zkousel, pokazde se mi deje to, ze se mi sl posouva hned, jakmile jsem v nejakem profitu, kupr. se to hne mym smerem o jeden tick, sl se mi posune o jeden tick, hne se to dalsi dva ticky, sl se mi posune o dalsi dva ticky. TO ALE NECHCI. potreboval bych to nastavit tak, aby se ten stoplos posunul na vstup AZ TEHDY kdyz jsem v otevrenem profitu 10, NE DRIV ANI O CHLUP.

jde to tam nejak? nevite jak? ja se v tech ruznych moznostech zatim nezorientoval. kdyby nekdo vedel, budu rad za cennou radu

Odesláno

Zdravím, vím, že Siera umožňuje to, že když si na budete zakreslovat S/R úrovně na 30 min grafu (např. trhu NQ) a zároveň budete mít druhý s 5 min tf, tak se tyto úrovně prokreslují automaticky. Nevím, kde v nastavení to hledat můžete mi prosím někdo pomoct. Jak tedy spárovat grafy dvou stejných trhů různého TF do kterých si následně zakreslím S/R úrovně.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

trénuji obchodování FIMS a potřebuju poradit s nastavením Sierry.

Za prvé:
Dá se v Sieře nastavit aby se Vám otvírací rozpětím (které používá Petr) zobrazovalo s polečně 1,5 a 2 násobkem, tedy aby se zároveň s otvíracím rozpětím automaticky zobrazovaly jeho násobky..

Za druhé:

Nějak nemohu do DOMu, který mám integrovaný nuber bar Chartu dostat hodnoty, které zobrazují čekající limitní příkazy jak na ASKu tak na BIDu..

Děkuji za rady, traidingu zdar.

PS: jedu SIM, tak nevím zda se v DOMU hodnoty zobrazují když jedu sim...

• Vytvořit...