Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
Koukám na různé servery s všemožnejma kurzama (včetně kurzů Finančník.cz... nicméně hledám, hledám a nenacházím to co by mi pomohlo zorientovat se efektivně v platformě JForex+ programování strategií v tom jejcih API. Nevíte o něčem?

Odesláno

Ahoj, jestli myslíš JForex od Dukase, myslím nějaký základní kurzy pořádají, ale nevím jestli je to to, co hledáš.Přikládám část mailu, co mi od nich přišel:

Vážení obchodníci,

Poprvé ve své historii pořádá Dukascopy Group jmenovitě dceřínná společnost Dukascopy Europe IBS AS seminář v Praze pro naše potenciálni a stávající zákazníky.

Seminář se bude konat 21.dubna 2013 v 17:00 hodin v Top Hotel Praha & Congress Centre Blažímská 1781/4, v rámci veletrhu Money Expo www.money-expo.cz/.

Návštěvníci semináře nebudou platit vstupný na Money Expo. V případě zájmu návštěvy Money Expa využijte slevový kód DUKS344 a získejte slevu 800Kč.

Seminář se zaměří zejména na platformu Jforex, ale také další témata se budou projednávat během akce a na požádání klienta:

kdo je Dukascopy Europe
jakou technologii používáme
proces otevření live účtu
zadání obchodu
základní nastavení a orientace v platformě
funkce a ovládání platformy, v čem překonává jiné
otázky a odpovědi dle přání a požadavků absolventů semináře

Odesláno

Ano, něco takového, ale zaměřené spíš na programování toho jejich JForexu (+ java) Jak jsem se koukal, tak se mi zdá, že ta jejich platforma je vyspělejší než slavný Metatrader...

• Vytvořit...