Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jeden obchod. Velmi vysoka volatilita, mal som SL od vstupu 120$ a mal som stastie, nakoko ho trh netrafil o dva ticky. Podla mojho OP pri mojom vstupe je toto uz volatilita aj na vacsi SL niekde cca okolo 140$. Skoda, ze trh nepokracoval nizsie, ale low premarketu (biela ciara) bola silna S/R aj na vyssich TF. DJ.

30267

Odesláno

Vcera jeden velmi agresivny obchod. Vobec som v priprave nechcel obchodovat na stranu short, nechal som sa zlakat breakom, ktory sice bol ok podla OP, ale proti velmi silnemu longu na 30min TF. DJ.

30310

Odesláno

Dnesny den, vyrazne opadla volatilita, zaroven trh po spiku chopoval, ale big picture bol stale v uptrende. Bol to Trend Resumption day. Posledny swing bol pekny spike and channel Urobil som 3 obchody. 1. -3,5b. 2. -3b. 3. 10,25b. Za 2 som nasraty, lebo som sa prelakol ako isiel trh proti mne a v tom zmatku ho uzavrel. samozrejme takmer na low swingu a zaroven trh vytvoril HL alebo DB co mi len potvrdilo spravnost povodneho vstupu. Preto som vstupil a tom istom mieste a nastavil PT 1 tick pod high dna a zaroven RRR bolo 2:1 plus 1 tick. Na PT som sa vsak kapanek nacakal az do 19.32 Takze celkovo zisk 63 USD na kontrakt po odpocitani komisii. O dost menej ako som mal posledne dni ale, som vdacny aj za to. Den to urcite jednoduchy nebol.

30320

Odesláno

Dnes vynechany obchod, ktory sa mal podla mojho OP konat. Trochu ma pomylil rastuci trend na 30min. TF, ale aj napriek tomu parametre mojho systemu ukazovali vstup. Dlho sa mi to nestalo, trochu mrzi :( , navyse ked bol ziskovy. DJ.

30322

Odesláno

Dnes znova 3 vstupy aj ked 1 a ta ista situacia bola zobchodovana 2x. 1 obchod: SHORT vstup pod useckou na outside bare, ktory isiel najprv down potom nad predchadzajucu usecku a znova down, boli v trhu trapped byci a preto som vstupoval pod nou. Target 2:1 plus tick, bol som v zisku nejakych 7 bodov, momentum slabucke, trh sa otocil a vystupil som na BE. Zisk 0,25b 2 obchod: SHORT Nasledne 2 vstup len o 2 ticky vyssie, vyhodeny trhom na SL. S tym, ze som ocakaval, ze sa trh otoci a dorazi do PT. Swingy ukazovali stale down aj ked posledne bary ukazovali always in long. Strata 6,25 b. 1 tick som mal sklz. 3 obchod: SHORT - LOW2 Short, vyssie ceny boli odmietnute knotom, swingy stale down, Prvy EMA Gap Bar vstup pod inside barom. Trh isiel este chvilu up avsak uz nie nad bar s velkym knotom a otocka dole. Target 2:1 plus tick na komisie Zisk 8,25b. Celkovo Zisk 2,25b. - komisie 0,75b. = 1,5b.

30323

Odesláno

Trh bol dnes kludnejsi tak ako posledne dni a pohybuje sa v pasme zhruba 4275 az 4325, kde sa nachadza resistencia. Dnes pokracovanie upswingov z posledneho dna, avsak velmiiii lenivo. 2 obchody oba long, 1. v prvom som bol ihned chyteny do pasce, 3 x knotmi bolo odmietnute low avsaka napriek tomu som este chvilu klesal kym vyrazil hore a bol som vyhodeny na SL hned na dalsej usecke Strata: 5b 2. Vstup nad useckou, ktora vytvorila 3Bottom, nastal Breakout up silnym barom a pomaly dokracal trh k PT, ktory bol 2:1 plus tick. Zisk: 7,25b Celkovo Zisk 2,25b.- komisie

30330

Odesláno

Dnes 2 obchody, Trh otvoril gapom co je vzdy dobry predpoklad na trend 1 obchod: Long 1 usecka silny up co ma lakalo preto som vstupil avsak nastala stagnacia. preto som obchod hned uzavrel. BE+1tick 2obchod: Breakout pullback k predchadzajucemu low , momentum up vyprchalo a potencial k supportu luxusny. Low2 Short.Trh strmhlav dole a uzavrety na targete RRR 2:1 plus tick. Zisk 10,75b. Celkovo Zisk 11b- komisie A mozem utekat na chatu, kde budem mat aspon na kavu. Pokracujem v jan. Celkovo december cez +50b. na kontrakt nato ze som bol v polke dec 20b. dole celkom ok. Caute.

30333

Odesláno

Dnes som cakal na obchody kapanek dlho, nakoniec 2 oba long: 1. prislo k trendline prelomeniu, byci ukazali pri swingu up silu trval dlho a otestoval emu potom prislo k testu low na ovela slabsom momente, vsak som sa unahlil vstupom skor ako k testu low prislo. Uvedomil som si chybu a posunul som SL pod zeleny bar, ktory trh zasiahol a pokracoval dole Strata 2,5b. 2. Prislo k testu low odmietnutie dlhym knotom, trh vytvoril higher low, vstup stopom nad bar. RRR-2:1 plus tick Zisk 15,75b. Celkovo Zisk 13,25b.- komisie

30340

• Vytvořit...