Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro větší přehlednost na trhu používám rozdílný timeframe. Obchoduji na 1min, ale dále sleduji "zahuštěnější" grafy 3, 15 a 60min. Považuji za důležité nejprve pochopit o jaký typ trhu jde a teprve potom uvažovat o vstupu. Pro každý typ trhu používám trochu jiné vstupní taktiky.

Dan

Odesláno

Osobně používám tři typy grafů. Obchoduji 2 min, pro zakreslení S&R používám 12m a 30m grafy. U vyšších TF ani nezobrazuji CCI. Používám je pouze na price action a S&R.

Nevítě někdo, zda existuje možnost v NT7 nastavit výchozí "hustotu" grafu?

Přemek

Odesláno

no to jsem se chtel akorat zeptat, jestli je nejaky rozdil mezi takovymto "zahustenim" grafu stejneho timeframe (jak je prezentovano v clanku) a pouzivanim rozdilnych (vyssich) timeframes bez zahusteni.
Ja napr. pouzivam 4H a 1H tf pro celkovy nahled na trh.

Odesláno

Jen bych doporučil, z vlastní zkušenosti, pro zhuštěný graf se stejným timeframe použít externí monitor a bez indikátorů. Já osobně obchoduji na notebooku a pro zhuštěný graf mám 22´ LCD a nemůžu si to vynachválit. Vřele doporučuji.
(tu)

Odesláno

Kromě těch různých timeframe se neobejdu bez možnosti si barevně a graficky upravit celkový obraz okna grafu. Jednou mi tuhle možnost omezil program po aktualizaci a byl jsem rozhozený a vzteklý jak čert.

Ze 7 statečných: na moji zbraň mi nemá co kdo šahat !

• Vytvořit...