Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zakoupeno, 21% přečteno, recenze na knihy podobného typu v budoucnu jednoznačně vítám!
Pociťuji zde daleko větší přínosnost, než u informací typu MA1 kříží MA2 = vstup :-)

Tom

Odesláno

to krejzic:

Možná jde z mé strany o slovíčkaření, ale chci se vymezit proti tomu, že bych se "přimlouval" za další recenze a knihy.
Slovo "přimlouvat" ve Vaší větě ve mě evokuje "prosbu" o budoucí recenze a to neodpovídá tomu, co vnitřně cítím. Prosit nikoho o nic nehodlám.

Pouze chválím článek, který mě po dlouhé době na finančníkovi opravdu zaujal, a naznačuji majitelům serveru směr, kterého si osobně v pravidelných článcích cením.

Pokud zde přínosné informace nenajdu, najdu je na jiných místech, nebo si tradingové postupy a myšlenkové koncepty sám vymyslím.
Tedy tento server, ani příspěvky Petra a Tomáše pro úspěch cílevědomého a systematického člověka nejsou v žádném nutné. Schopní lidé nepotřebují podporu zvenku a sami jsou průzkumníky a bojovníky. Samozřejmě pokud je kdekoli možnost odkoukat jakýkoli koncept, užitečnou myšlenku bez zásadního úsilí, učiním tak a poděkuji, či zaplatím.

Reaguji dále na větu "Těch článků na téma intradenního obchodování je už přeci jenom trochu moc ;-)"

Předpokládám, že jste knihu nečetl, nebo ji vnímáte jinak, než já. Myšlenek v knize budu využívat z cca 60% právě u intradenního obchodování.
Už delší dobu jsem v hlavě tvořil cca to, co je popisováno v knize, takže mi to pomohlo urychlit a zpřesnit směr mého pracovního vývoje.

to radim2:

:) Zcela jistě to znamená absolutní konec funknční strategie ;) (tu)

Odesláno

tom_czr: Recenze na knihy tohoto charakteru mi udělají větší radost než další článek na téma intradenního obchodování a konkrétních systémů jako Finwin nebo intermarket analýzy, nic víc můj příspěvek sdělit neměl. A přímlouvám se o další nerozvádění naších příspěvků ;)

• Vytvořit...