Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 235
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zdravím,

chci se zeptat jestli někdo náhodou nedokáže pomoci. Backtestuji Euro-bund, stáhnul sem si data 12-08, 03-09,ale data 06-09 a 09-09 nejdou - objeví se jen bílý graf (i když čekám několik minut). Data 12-09 se normálně načítají, a i datum v kalendáři sem nastavil dle expiračních měsíců.....

díky moc za rady nebo tipy.

Tomáš

Odesláno

Zdravím,

prosím o radu: otevřu dva grafy s totožným trhem a TF, pouze jeden je pod jedním obchodním účtem a druhý pod jiným - lze nějakým způsobem docílit toho, aby, když zadám obchodní příkaz na jednom, tak se mi zaktivoval současně i na druhém? Díky.

• 3 týdny později...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravím tradery, mám prosbičku - takhle se mi v NJ scukly horizontální lajny a nevím proč a jak je dostat do normální polohy. Pokud popojedu několik hodin zpět, tak je rozsah normální a přizpůsoben nejvyšší a nejnižší zobrazené ceně. Díky za pomoc

11041

• 3 months later...
Odesláno

ahoj
chtěl jsem se zeptat,paper-traduju v ninjovi a stáhnul jsem si 30denní demood zen-fire a ted mi skončilo a chtěl jsem se zeptat jestli to jde nějak prodloužit o dalších 30 dnů,protože když to zkusím na zen-fire tak mi to píše že to už nejde.Díky za radu

Odesláno

Zdravím všechny příznivce NT. Jak jistě víte, je v plném vývoji verze 7. Možná se vám bude hodit se o ní něco málo pokud to ještě nevíte, dozvědět. Mě osobně se velmi líbí podle následující ukázky se máme opravdu na co těšit... Snad zůstane možnost pro sim stejná jako u 6.5. Tak se nechme překvapit. (tu)

www.ninjatrader-support2.com//Doc/Videos/Version%207%20Charting%20Overview/NinjaTrader%207%20Charting%20Overview.html

Odesláno

hirens:

hezky udělané intro..de vidět, že se sedmičkou si u ninji opravdu vyhráli a je tam spousta super věcí, které pomůžou v práci...malůvky, nastavení a práce v grafu je luxusní..z ryze technických věcí se mi hodně líbí - pokud jsem to správně pochopil (pokud ne, pardon za dezinfo) - možnost aktivace SL či PT při doteku např. trendové linky..což je super v případech, kdy se třeba PT určuje právě diagonálama..

PS. taky koukám, že asi změnili logo ikonku :)

majkll

Odesláno

Ahoj omlouvám se,že tady pořád dokola opakuji ten samej dotaz,ale nevim si s tim rady.Když si chci dát demo účet u zen-fire,pořád i přes to,že jsem si pořídil hide my ip a ten 10minutovej email mi to píše,že bud email nebo ip,už jednou měli to demo,prosim poradte co s tim mam dělat.Díky moc

Odesláno

to kosatomas: bez ke kamosovi a zaregistruj se z jeho kompu,taky jsem to zkousel jak ty a nefachcilo to.z ciziho kompu no problem.pak dej prihlasovaci udaje od zenu do ninji a jed v poho dal.nicmene se to tu uz nekolikrat resilo,dluzno podotknout.at to jde :)

Odesláno

kosatomas: taky by sis mel vytvorit novou mailovku,jak tam zadas stejnou 2x,tak te to taky nepusti.mimochodem me to pres 10minutemainefungovalo.zkratka jit na komp,kde se jeste nikdo u zenu neregistroval a zadat novou mailovku,to by melo stacit.jo,mozna je lepsi pouzit nejakou mailovku s koncovkou com,jako yahoo ci tak neco.tak at to rychle zprovoznis.

• 2 týdny později...
Odesláno

Tomassino

prosim ta mozes mi blizsie vysvetlit ako to ma byt nastavene tak aby to bolo ako mas ty na tom screene.

mam dat 3003 renko alebo ako to ma byt ? dal som 3003 a graf nevyzeral tak ako na tvojom. ako to ma byt prosim ta..

diky

• Vytvořit...