Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

nedal by sem nejaky dobrak graf dnesniho Russellu (treba 15ti minutovy graf, ale muze byt i jiny). Me dneska NJ nenacita historii, tak jenom abych vedel, jaky to melo dneska prubeh.

diky, Lada

• Odpovědí 235
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den,
poradi mi niekto prosim, ked chcem do ninja trader open tick data natiahnut a stale mi vypisuje ked kliknem na Open Tick ,,bad username or password ( 1001 ),, ci je to normalne? a este jednu vec,daju sa niekde stiahnut data, ulozit do pc a potom ich natiahnut do ninje a mat ich tak nastalo? lebo chcem uz konecne zacat robit backtest a aj mae & mfe
,vdaka

Odesláno

Weave72
nekdo tu na foru zminoval, ze open tick konci/skoncil. Neoveroval jsem si to, protoze pouzivam zen-fire.com

>stiahnut data, ulozit do pc a potom ich natiahnut do ninje a mat ich tak nastalo?
ano lze to, pripojite se na zdroj dat, tools->historical data->reload a vybrat instrument,
pak ulozit do souboru: tools->historical data->Export

no a pak si ulozena data muzete kdykoliv natahnout: tools->historical data->Import

Odesláno

Weave72:

uz tady probehlo ze open tick nefunguje. Udelej si demo u zenfire a muzes si stahnout vic jak rocni historii dat a muzes vesele backtestovat.
Jaky trh hodlas backtestovat a jak dlouho zpatky? Pokud chces obchodovat intradenne, tak nejake velka historie nema moc cenu. Pro prvni backtest uplne staci zacit od zacatku letosniho roku.

Lada

Odesláno

Ahojte.Mam problem v ninjovi.Ked si otvorim graf spolu s chart traderom tak dole v pravo je polozka account.Mam ju vsak sivu a nemozem na nu kliknut.jJe tam stale predefinovany Sim101.Vedel by mi niekto poradit ako si mozem spojazdnit vlastny account???

Odesláno

Dotaz jsem vložil do vlákna "Ninja Trader - nastavení programu od A do Z", ale pro jistotu vkládám i do tohoto vlákna:

Zdravím všechny tradery a uživatele NinjaTrader.

Chtěl bych vás požádat o radu s následujícím problémem. Mám vytvořenu automatizovanou strategii v NinjaTraderu, která by měla obchodovat pouze definovaný počet kontraktů. Když ale strategii pustím na demo datech, otevírá Ninja kontrakty pro mne záhadným způsobem – jednou 3, pak 5, pak 2, pak 11 atd. Předesílám:

1. v nastaveních strategie u Set order quantity jsem zkoušel všechny možnosti (by strategy, by default quantity, by account size),
2. v samotné strategii jsem měl přes proměnnou volitelný počet kontraktů = 1, poté i natvrdo 1

Strategie funguje na principu „vždy v trhu“ při signálu na stranu long nejprve prodá short (ExitShort -pokud něco je), poté koupí long (EnterLong). Na stranu short opačně.
Nevíte někdo, v čem by mohl být zakopaný pes?
Předem díky

Honza

• 3 týdny později...
Odesláno

Danny22
ve volbe indicators pridas pozadovany indikator a oznacis ho. na pravo mas nastaveni daneho indikatoru a je to volba "calculate on bar close", tam je potreba zvolit "false". po potvrzeni by se mel ind. vykreslovat v realnem case a ne az na close usecky

• Vytvořit...