Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 235
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím.V první řadě se potřebuji dostat v NT6.5 do složky indikátorů.Což jsem se i při přepisu klíče na sim obchodování nadostal.Ani vyhledávač mi žádnou takovou nenašel.
Herby :S

Odesláno

Herby:
ano ale stačí si před odinstalovíním zazálohovat složku
C:\Documents and Settings\Peta\Dokumenty\NinjaTrader 7\bin\Custom\Indicator kde jsou uloženy všechny indikátory i ty tvoje a po nainstalování nové verze tyto indikátory sem opět nakopírovat. Stejně to je s veskerym nastavenim. Vzhled grafů, ATM strategie, ale kazde je samozrejme v jine složce.

Odesláno

Fid:
trefa do černého! Našel jsem indikátory! Já jsem je totiž hledal ve C:\Program Files\NinjaTrader 6.5\bin\Custom a dál jsem se nedostal. Indikátory jsem zkopíroval do sedmičky a potřeboval bych je rozchodit (asi zkompilovat).Prosím o radu.Dík všem.
Herby :)

Odesláno

Já indikátory z verze 6.5 kompilovat musel. Ovšem některé kompilovat nešly, tak jsem ze složky musel ručně smazat a pak kompilovat. Pokud tam budeš mít jeden indik s nějakou chybou, tak neproběhne ani kompilace žádného jiného, protože NT7 údajně kompiluje všechny indik společně. Alespoň to tady někdo psal a mně se to i tak chovalo.

Odesláno

Zdravím, chybné indikátory jsem vymazal podle rady athoose, pak jsem zbylé zkompiloval bez problémů.Přesto bych rád ty zbylé také rozchodil. Chyby jsem identifikoval, ale nevím jak je opravit. :S

16689

• 1 month later...

• Vytvořit...