Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádherný dárek do Kindla :D.

Moc děkuji, chválím nápad a sice jsem zatím nepročetl celé, ale je to zajímavě vytvořená publikace (navíc pro někoho taky důležité, že je ZDARMA).

Moc se těším na další a ještě jednou díky.

P.S.: pokud by byla možnost dobrovolné platby za publikaci, uvítal bych ji.

Odesláno

Pekny napad zhrnut dolezite informacie o SR urovniach ktore su na webe do jedneho uceleneho clanku. Paci sa mi to je to prehladne a velmi pekne zpracovane. Aj ked s SR urovniami pracujem neustale, rad si to precitam znova.

Odesláno

Publikaci jsem už přečetl a je slušně zpracovaná.

Mám jen takovou menší technickou, možná by stálo za to, ještě ke každému článku v publikaci připsat datum zveřejnění.
Pokud to člověk bude číst poprvé (nováček na finančníku), bude mít možná trochu guláš v některých souvislostech. Myslím tím to, že ze začátku se Petr zmiňuje o tom, že obchoduje v oblastech S/R jen trendové obchody a o pár stránek je to již jinak.
Já vím, že to byl několikaletý vývoj v obchodním stylu, ale čtenáře neznající souvislosti by to mohlo zaskočit.

Jinak chvála :).

Odesláno

Zdravím,
chci moc poděkovat za tuto publikaci a moc se těším na další. S/R úrovněmi se teď zabývám na "plný plyn" a toto je pro mne veliký přínos.
Ještě jednou díky

Odesláno

Ahoj. Skvělý nápad. Nejsem asi jediný, kdo si tady "užil" procházení jednotlivých vlaken :) a snazil se z toho vyzobat to dulezite, takze nejen pro novacky velke plus. Diky

• Vytvořit...