Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Petr:

Otevrela jsem vas odkaz na seznam komodit u IB a zjistila jsem, ze vlastne vubec neznam zkratky obchodovanych komodit. Proto se chci zeptat, jestli nevide, kde bych nasla seznam komodit i s jejich zkratkami, abych se mohla lepe orientovat pri studiu.
Diky.

• Odpovědí 42
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,

Jsem rád, že se už i kukuřice se elektronicky přes IB obchoduje za 6,10 USD.
Mám zájem ještě obchodovat sugar, live cattle a eurodollar. Tyto trhy se dají také obchodovat elektronicky přes IB?
Prohlížel jsem stránky IB, ale nějak tam tyto trhy nemůžu najít.
Petr
  • 2 months later...
Odesláno

Pekny den preji vsem,
rad bych se zeptal zda ma nekdo zkusenosti s elektronickym intradennim obchodovanim u IB s trhy corn napr. ZC Z6, soybeans napr. S X6, wheat napr. ZW Z6. U techto trhu se pohybuje denni volume mezi cca 50 000 u corn az 10 000 u wheat. Da se obchodovat dostatecne efektivne jiz z takovym dennim volume i intradenne, resp. jaky vznika slippage?
Predem dekuji za odpoved.
David

Odesláno

Zdravím Vás,
můžete mi prosím poradit?
Chci obchodovat kukuřici ZC 200612, ale nestahují se mi aktuální data. Není vyplněné Bid Size, Bid Price, Ask Price,Ask Size. Zbylá data zůstavají stejná. Jako včera.
U ostatních komodit je to v pohodě.
Kde může být problém?
Petr

• 4 months later...
Odesláno

Zdravím všechny,

už nějakou dobu nám pěkně rostou volume u některých
elektronicky obchodovatelných komodit na CBOT, např. Gold, Corn

Chtěl bych se Vás zeptat i za kolegu Dynka z tohoto
vlákna, kdy mu nikdo neodpověděl.

Je možné el. trhy Corn, Wheat a Gold obchodovat intradenně?

Jaké je plnění? Máte s tím někdo zkušenosti?

Díky a hodně štěstí všem.
Vessy

Odesláno

Tak neviem ci ti velmi pomozem, ale ja som zvykol obchodovat velky kontrakt zlata a musim povedat, ze
zlato vie niekedy urobit velmi pekne pohyby aj cez 1000 dolarov a aj volume je dost dobre.
Takze jednoznacne zlato sa da obchodovat intradenne a velmi fajn.
V ostatnom ti neporadim.
Pekny den prajem

Sidney

Odesláno

Vessy, záleží na dením volume - třeba kukuřice elektronicky na CBOTu má v blízkých měsících i kolem dvaceti tisíc, což se obchodovat samozřejmě dá.. Pšenice má myslím trochu méně a jestli s komoditami začínáte, zlatu se raději zatím vyhněte..

Plnění je třeba na elektronické kukuřici na CBOTu parádní, bez problému, navíc lze používat limitní příkazy..

Honza

Odesláno

Jak je to tedy masem u IB? Zkoušel jsem zadat simulované obchody v TWS a obchodovat přes GLOBEX. Vše normálně fungovalo. Volume v nejbližších měsících u Live Cattle a Lean Hogs je i na GLOBEXu přes 1000.

Vláďa

• Vytvořit...