Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Praxe – levná směna korun na eura (a opačně) skrz IB. Dokončení

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 34
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

V článku je zmíněno posílání z účtu u IB na účet v ČR.
Chtěl bych se zeptat, jak je to s posíláním peněz z učtu IB. Pro založení účtu je nutné fundovat $10000, pokud si chci peníze směnit a poslat zpět, není nutné, aby na účtu zbylo stále alespoň $10000?
Nebo stačí jen prvotní vklad 10k dolarů směnit a část poslat zpět?

Děkuji za odpověd
Přemek

Odesláno

to sirfalout,

přesně tak. Minimum pro možnost obchodovat jsoun 2K. Takže po fundování účtu je možné část peněz poslat z5. Navíc peníze neni nutno směnovat. Na účtě musí být 10k dolarů, nebo ekvivalent v jiné měně.

S pozdravem Richard

Odesláno

Super clanek Petre!Nez jsem zacal obchodovat,resil jsem tyto prevody pres bookmakery kteri nabizeji arbitraze a kurzy na sportovni prilezitosti,ale pred casem mi to zathli s oduvodnenim money launderingu...tak ze dekuji jeste jednou!

Odesláno

Paveln> Nepojednává o tom úvodní článek? Tj. pochopil jsem, že lze poslat CZK do české banky (HSBC) kde má IB účet.
Mám také dotaz - pokud vyberu z IB (Withdrawal) české koruny, přijde mi to z HSBC jako tuzemská platba?
Pokud ano, to bylo fajn, ne?

Odesláno

Volal jsem do HSBC Praha, zda-li je možné poslat si přes ně peníze od IB a bylo mi řečeno, že neposkytují služby soukromým osobám. Ale teď mě napadá, že když se posílají nazpátek koruny, tak to třeba IB automaticky pošle vnitrostátně z HSBC Praha přímo na můj účet.

Martin

Odesláno

to bullin,

a proč by se měli v HSBC bavit s tebou? Ve své bance dáš příkaz k převodu do HSBC a banky to vyřeší mezi sebou. Stejně tak naopak.

Mám pocit, že jsme někde na Marsu. Dva články, kde je celý postup popsaný dost polopatě a neustále se tady objevují otázky, které jsou jasně odpovězeny.

S pozdravem Richard

• Vytvořit...