Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny tradery.

Před měsícem jsem našel tenhle server a komodity mě začaly docela zajímat.
Prošel jsem většinu článků, vytiskl si komoditní manuál a vstřebal ho.
Přihlásil jsem se na kurz intradenního obchodování a absolvoval ho-mimochodem kurz byl připraven naprosto profesionálně, bylo to super a tímto děkuji autorům.
Včera jsem začal pročítat diskuzi.
Dneska jsem si stáhl demo verzi IB platformy, přečetl si oba články jí věnované a snažím se ji naučit ovládat.
-v souvislosti s tím mám první dotaz: Podle jakých dat se mění ceny? Aktuální data to asi nebudou-jak jsem se v diskuzi dočetl, za ty se platí. Jsou to data nějak zpožděná, nebo jde o náhodné generování pouze pro potřeby demoverze?

Odesláno

Zdravím,
v demoverzi IB jsou data skutečně jen orientační - jsou zpožděná a navíc ještě občas "upravovaná". Tj. bohužel se podle nich nedá ani trénovat.
Petr

Odesláno

Dobrý den,

pokud byste chtěl vidět nebo trénovat s živými daty mohu doporučit otevřít si demo účet u PFG www.pfgbest.com/simulated_trading. Dostane zadarmo na 30 dní online data a účet s fiktivními 50 000 tzn. můžete bez problému začít s kvalitním tréninkem. Platforma je pěkná a intuitivní a jsou tam i grafy, ale nečekejte žádný zázrak bohužel bez indikátorů. To není tak úplně na škodu, máte možnost studovat chování trhu bez rozptylování se indikátory.

Jakub

• 4 years later...
Odesláno

Všiml jsem si, že teď už do TWS přidali zdarma zprávy od Reuters. V Trader Dashboard si jich můžete vybrat stovky. Nevíte prosím někdo jestli tam jdou nastavit jen aktuální důležité reporty, které jsou např. na ForexFactory? Zatím se mi to nepovedlo najít. Díky

• 1 year later...
Odesláno

Dobrý den,
zkouším demo TWS a nejsem schopný najít kde nastavit stop loss, pokud to vůbec v demo verzi jde. Můžete mi prosím poradit? Díky.
Pavel

• Vytvořit...