Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Stranger,
no to je v tom ta blbost že ty už počítaš s tím, že keď ES ide up tak CL down.
No ale trebarz trh je v chopu čo mi pripadalo dnes cca od 15,30-16,42 beriem to že sa nabíja na niejaký smer ty práve vstupiš cca uprostred do oboch trhov rozdielne a dej sa voľa božia. ahoj

• Odpovědí 41
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Rogi kazdy ma svoj pohlad na trhy ale toto neje system ale skor hazardne hadzanie kockou.
No ale proti chuti ziaden disputat ako sa hovori. ked ti to takto chuti a prinasa ovocie neni co riesit.

Schvalne by ma ale zaujimalo aky velky pouzivas SL kde ho umiestnujes ci logicky alebo ho hodis len tak?
prave v chopackom priebehu trhov je najhazardnejsie umiestnovat SL len tak, aj ked cena pojde tvojim smerom moze ta pred tym vyhodit. Jedine zeby si umiestnil SL dost daleko, co je ale neefektivne z pohladu RRR.
A mas to aj odtestovane alebo ta len tak kopla muza nieco take skusit?

Odesláno

No prave že nemám to len ta múza preto sa pýtam a dávam know haw do diskuse teď zas mrni na ten obrázok zrovna som v pluse 80 usd a už jako skalp by som to stopnul no něcham to do naplanovanej PT úrovne

21400

Odesláno

pred tým keď som ti písal, tak som vstúpil zas do obchodu YM skončil na BE a ES + 40 teraz a to bude asi 1. zadrhel nenechávať pokiaľ takto skalpujem jeden ukončený a druhý otvorený. YM sl 50 ES + 80 proste to stopnuť a zobrať +30 tak jsem nakonec vzal +10 šul nul

21401

Odesláno

to stranger:
:-) tomu verím, že by sa mu ľúbilo tak blbnuť, ale na ostro to není, na ostro max 2 obchody za den , toto len tak že okolo preletela ta múza ;-)
Ahoj a hezkej večer

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdarec spekulanti, nikdo nic nepise, tak tady neco mrsknu co vlastne ted jedu. V podstate furt to stejny. Cely system je skoro popsan v screenu. Po odbactestovani roku 2012 uspesnost systemu jen 26,48 % celkem 67 obchodu s PT a 186 SL+BE (zaradil jsem BE do ztrat-schvalne) jinak ted za leden mam celkem 7 obchodu 2x SL,4x BE a dnes 1x PT- takze nic moc ale uz jsem malo v + sam jsem zvedav jak to pujde. At se dari!

21688

Odesláno

Jo zapoměl jsem dopsat ze uz to dne do 18,00vidim na chop a ze i s tak malou uspesnosti ale sikovnym MM se da zhodnoti učet z 10 000 usd na 21 790 usd. ;-)
at se dari!

• 5 týdnů později...
  • 2 months later...

• Vytvořit...