Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja to mam rozlozeny ruzne,ale jak sem psal vstoupil jsem v patek a to bylo brzo,ale cas prijde toho se nebojim,trhy vzdycky padaji rychlejc dolu nez jdou nahoru .to strach vsechny ovlada a toho vyuzivam.Jako to co obchoduji zvladne i male dite,obchoduji vzdy jen zvlastni udalosti,kdy i blbec kterej nevidel nikdy graf pozna ze nastalo silenstvi a trhy se hrouti jak nerizena strela.
A navic tohle je jen krasny prilepseni jednou za cas,takze nejsem nucenej obchodovat za kazdou cenu a abych rekl pravdu zezacatku sem mel i stesti,protoze sem zacal s malim uctem,kterej se me podarilo postupne znasobit a na LB sem opravdu uz pohadkkove zbohatnul,no a pak sem se zajistil hlavni prijem odjinut a proto trhy beru jen obcasne prilepseni i kdyz podstatne dobre.

• Odpovědí 83
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Cim dal lepsi :) Ale co, trochu srandy nezaskodi, kdyz maj na NYSE pul metru vody.... :)

Nakonec muzu ti rikat "Borec nakonec" ?

Tuhle jsem cetl posledni clanek Tomase, a nejak si nemuzu pomoct, ale porad mi naskakuje ta prvni veta z jeho zaveru....

Kazdopadne i mne velmi zajima tvoje lisacka strategie jak obchodovat podle bourek apod. Tak to vybal co si shortoval.. Neboj nemyslim ze by te tu nekdo nasledoval a kopiroval tvoje know-how ;)

Rob99

Odesláno

Tak ako to vyzera na zajtra? uz vypumpovali vodu? bude sa obchodovat riadne?
Mimochodom chcem sa opytat NQ ES sa obchoduju na CME ktore sidly v chicagu, co s tym ma spolocne NYSE v new yourku? Preco to vlastne vyply vsade?
Dneska som pocuval na TA3 ze sa burka ruti na chicago, takze neviem neviem. Jak to vidite vy? co hovoria spravy v USA? V skratke

Odesláno

Schválně jsem se podíval, jak se choval S&P 500 během hurikánu Katrina na konci srpna 2005, a žádný mimořádný propad tam nebyl, trochu to dolů šlo, ale byl to vcelku normální pohyb. Takže nějaké šílené propady bych v příštích dnech nečekal...

Odesláno

To je logické. Nadnárodní kolosy například jedna "malá" bouřka nemůže rozhodit. Ani v září 2001 nebyl ten výkyv úplně drastický. Firmy nekrachnou jen proto, že přiroda udělala z New Yorku další Benátky.

Odesláno

no, akcie poistovni asi ten freefall zaziju... ale to by som videl skor ako prilezitost na nakup, kedze jedna takato udalost by ich nemala polozit :)

ja dnes planujem normalne na zaciatku seansy sadnut k tomu, a uvidime co bude...

• Vytvořit...