Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 153
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zajímavý by mohl být vstup v den 2, pokud je při Close cena nad High vstupního dne.

Mě zajímá, jestli jsi zkoušel variantu UO cross above .3 místo cross below.

díky, Jirka

Odesláno

To, že potřebuješ, aby UO byl včera pod 30 a dneska šla cena ještě o 1% dolů sníží počet obchodů pod realizovatelnou úroveň. Ona totiž typická doba držení je asi v 60% případů jediný den (a to beru statistiku za 5 let, tzn. dost vypovídací).

Odesláno

Hledíc na grafy mě napadlo rozšíření tohoto systému: V případě, že je více kandidátů na obchod v jediném dnu, tak zde popsaný systém vezme ty, které mají nejnižší UO (5,10,15). Možná by bylo zajímavé brát ty, které mají nejvyšší historickou úspěšnost či nejvyšší frekvenci obchodů v minulosti.

Testování tohoto přístupu by ovšem bylo velice zdlouhavé, takže to nechám jako úvahu. Napadlo mě to, když jsem porovnával historické grafy pro T (od 1.1.2009 13 uzavřených obchodů a pouze 1 ztrátový) a pro VZ (od 1.1.2009 4 uzavřené obchody a 1 žádný ztrátový).

Odesláno

Filtr na SF pouštím ve 21:00 a potom už ho většinou nekontroluju, takže možná KO spadla na chviličku v 9 pod UO 30 a objevila se mi ve filtru. bylo to 12/10 a na 5m grafu tam je vidět že v 9 je down svíce.

Odesláno

Ahoj xzajic,

díky za to, že si zveřjnil svoji strategii.

Chtěl bych se tě zeptat, v čem děláš backtesty? Hodil jsem to RightEdge, ale jak jsi psal, je to zrovna SW, který UO počítá trochu jinak. Např. u AAPL mi za rok 2011/2012 ukázal jen jeden signál kdy UO
Díky.

Odesláno

To viem mna len zaujala ta stranka s tymi grafmi stock, je to velmi dynamicke a intuitivne, takze nieco take by som rad vedel ci existuje aj na futures. Barchart poznam ale tam to neje take "bombove"
nechcme robit offtopic takze len tak na rychlo otazka

• Vytvořit...