Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry vecer.
Neviem ci je to problem SC alebo IB, ale aspon raz za 30min musim dat polozku "edit intraday data" a tam "delete and refresh" aby som mal nedeformovane data. Inak sa mi postupne deformuju a grafy vizeraju uplne inak ako po tomto refreshnuti. Neviete mi niekto prosim vas poradit, ci mam zmenit SC, alebo data feed alebo je taketo spravanie normalne?
Dakujem
Odesláno

Ahoj, mam to od zaciatku ako sa pamatam. Verzia SC je 170, nie je sice najnovsia ale pochybujem ze je to vtom. Ja neviem ci mam brat ako dobre data to co mi prichadza a nemam refreshovat alebo to stale musim refreshovat . Pretoze ak porovnam obe verzie (refreshovanu a nerefreshovanu) su rozdielne ukazovatele SW, CZI a aj hodnoty bar close (3-4 ticks rozdiel). S IB som komunikoval ale povedali ze to nie je ich problem , uz fakt neviem koho to teda problem je.

Odesláno

Ok, Mam live ucet u IB, SC, a data od IB cez TWS. Kedze obchodujem WCCI, vacsinou si grafy porovnam s tymi co maju moderatori na woodieho stranke. Rozdiel sice nie je velky ale mam dva vazne problemi.
1. Hodnoty bar close , low, gigh, open s ine...niekedy aj +-4 ticky,
2. A tieto hodnoty a teda aj zobrazenie grafov je ine pred refreshnutim a apo nom takze neviem ktore grafy mam pouzivat, ktore su sprave resp. obe su nespravne.
Prosim ta pouzivas tiez IB+SC? Refreshujes data? Ak ano mas take iste problemy?
Vdaka
Odesláno

Ahoj Alter,

zrejme u mna bude tiez podobny problem. Vyzera to na synchronizacny problem. Pouzivam quote tracker a aj sierra chart. Oba tahaju data z TWS a ukazuju mierne odlisne grafy. Ked som pozornejsie sledoval tak, tak som si vsimol ze SC ma close posunuty o par sekund oproti QT. Tento problem pozorujem iba od vcera co som si upgradeol SC na verziu 170 kvoli problemom s backfillom (mal som nejaku 144). Teda moj zaver znie ze SC 170 ma nejaky bug.
Popripade skus si tiez nainstalovat QT a porovnat to s grafmi u Woodieho.

Trejdu zdar!
Doggy

Odesláno

Ahoj Doggy.
Najprv som si myslel ze je to tiez casovou nesynchronizaciou, ale nainstaloval som nejake tools na synchronizaciu casu, konkretne Zone tick word time cas sa upravil a myslim ze je teraz spravny. Nic to vsak nezmenilo na mojom probleme ked neviem ktore data su spravne...refreshnute ci nerefreshnute a ci vobec nejake kedze ostatni ludia maju o nieco ine hodnoty. Myslel som si ze kazdy by mal mat bar close , open high a low hodnoty rovnake. Mozem skusit dat ine verziu SC, viac fakt neviem...hm?
Odesláno

Alter,
cas mozes mat presny na sekundu presne, ale sierra akosi nezatvara synchronne s casom. Akoby napr. miesto 15:33:00 zatvorila az na 15:33:04 atd a teda za tie styri sekundy sa price vacsinou zmeni co sa prejavi aj na CCI ktore je pocitane z hodnot OHLC. Vravim, predtym som mal rovnake grafy na QT a aj SC a dokonca sa od Woodieho grafov lisili len sem tam o nejaky tick, co prisudzujem inemu poskytovatelovi dat.

Doggy

Odesláno

Ani nie, len by som skusil aspon nejaku starsiu verziu SC. resp.pockat na novsiu a dovtedy skusit nejaku alternativu akou je napr uz spominany QuoteTracker ktory je free a pouziva sa aj na Woodieho fore.

-Doggy

Odesláno

Mohl by mě někdo pomoct jestli měl podobný problém se sierou, když zapnu Ib a sieru tak mám vždy hodinový výpadek dat od poslední candelstik a následující. příklad zapnu IB a sieru v 15:00 a mezi 14 a 15h mám výpadek dat

• Vytvořit...