Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim Peter

diky za clanok

len kratka otazka

renko bary s tienmi (wicks) sa daju zobrazit len v platforme sierra chart, v ninjatraderi takato volba nie je.
Na internete som narazil na " BETTER RENKO " ktore su pre ninjatrader a obsahuju cely cenovy pohyb.

Mate s " better renko " pre ninjatrader nejake skusenosti?

Vdaka za odpoved

Tom

Odesláno

Petře Jak už psal Detroit "super inspirace". Zrovna přemýšlím jak vylepšit výběr s/r. A na první pohled renko vypadá velmi nadějně. Snad mi to pomůže v jednoduchém mechanickém výběru s/r. Mam potíže s udržením morálky a tak to řeším co nejvíce mechanickým způsobe obchodování. Abych eliminoval emoce.

gogo:
pokud ti tvá obchodní obrazovka vyhovuje tak to jen dobře a pokud dokážeš dlouhodobě vydělávat tak to je úžasné, ale když vidím tvůj printscreen tak mě hned napadne "to je přeplácaný" já se znažím držet pravidla "v jednoduchosti je síla"
;)

Odesláno

Fid:
trošku nechápu co je přeplácané? Obchodní TF mám Renko 6, do něj zakresluji sr, vedle je DOM a TS pro sledování kdo má víc navrch. Na druhém monitoru je TF 5 minut kde jsou hlavní sr z 30 min TF a volume by price to je všechno. Neřekl bych že to moc.

Jirka

Odesláno

2 tomagr :

Mas recht. Ja uz je tam mam tak dlouho, ze mi prislo ze je to default :)

Tak sorry :) Jinak ten indikator se da najit na netu asi tak za vterinu, takze zadny problem nevznika...

Rob

Odesláno

Rob99

Zdravim

tak ako vravi tomagr, wicked renko nie su defaultne v NT

nasiel som aj wicked renko ale sam ich autor priznava ze nie su dokonale a maju problemy hlavne pri backteste, a ze data ktore si cez ne nacitas nemusia vzdy odrazat skutocnu cenovu akciu.

Better renko by mala byt verzia ktora nema tieto neduhy. Vcera som ju naistaloval do NT a budem to sledovat par dni ze co to bude robit a uvidim.

Kto by mal zaujem tak su k dispozicii na bigmiketrading fore ale su v sekcii pre elitnych clenov, musite mat zaplatene elite membership co je 50usd dozivotne.

Inac dik za tip

Odesláno

Ahoj Petre,
moc dekuji za genialni inspirace. Jeden AoS co jsem udelal v pocatku nabral na zajimavosti :-) Equity je skoro jak skokanek pro skoky na lyzich. To zmenilo celou jeho vyteznost. O dost se zvysila a me priblizila k lepsim zitrkum :-D
Jeste jednou diky

• 4 months later...
Odesláno

Renko bary su velmi zaujimave riesenie, ja osobne sa nimi zaober uz niekolko mesiacov a stavam na nich moj system
Na renko baroch sa daju velmi pekne obchodovat najma flipy - ktore ma na minutovych grafoch predtym nezaujali, pretoze sa mi PA zdalo moc diskrecne
Ako nahle som zacal skumat renko tak tie flipy su tam nadherne viditelne - najradsej mam flip do trendu s tym, ze trh prekona svoje LOD/HOD a potom tuto SR otestuje od spodu/zhora a da pritom signal podla mojho systemu (zaklad systemufinwin-CCI50 "vecko", CCI14 som vylucil)- uplne najlepsie vsak do skrytou divergenciou
Dalej sa na renko daju obchodovat aj protitrendove flipy, co je tiez pekna zalezitost - trh vytvori HOD/LOD, potom sa dostane pod/nad L/H swingu ktory tuto uroven vhtvoril, a od tohto H/L spravi flip opacnym smerom spolu s patternom na CCI a EMA - pattern OT pripadne famir
Este by som rad povedal ze sa oplati sledovat popri renko grafe aj klsicky minutovy graf pretoze renko moze niekedy dost skreslit celkovy pohlad na trh

• Vytvořit...