Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den všem,
chtěl bych se zeptat na střeva vašich počítačů. Jsou nějaká minima pro práci z programy typu TNT, TradeStation etc? Jedná se mi o náročnost paměti a grafiky. Jaké připojení používáte při on-line obchodování? Bude stačit EDGE?

Díky moc za info

Lukáš

• Odpovědí 179
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den chtěl jsem se vás optat, zdali výše uvedené programy pro obchodování šlapou i na počítačíš Apple Macintosch, iBook, atd....nebo jsou programovány jen pro OS windows?uvažuji o koupi počítače Apple z různých důvodů děkuji za odpovědi

Odesláno

Forge, všechny programy které zde popisujeme běží na Windows. Obávám se, že v oblasti tradingu budete na Mac OS výrazně limitován, byť určitě existují programy i zde.
Petr

Odesláno

Zdar,

diky vsem za odpovedi momentalne se nachazim jiz par let v Praze
takze jak rika Petr nemel by byt problem, ale jeste se nechystam obchodovat online az si budu jistej tak se do toho vrhnu.
Nicmene jsem premyslel o koupi adsl ale jelikoz nemam tel. linku tak se na to vykaslu. A cdma mam firemni ;)

Odesláno

Taky jsem ho používal.Ale špatně se telefonovalo. Jinej důvod ke změně nebyl. Teď mám ADSL a z něho domácí WIFI k notebooku, to nemá chybu. Můžu to s sebou tahat třeba na zahradu. ;)

Odesláno

Zdravim DarkMan,

Od cdma po roce prestupuju na adsl uz to pro me bylo neunosne po zacatku kdy mi to svistelo velmi rychle (ccc 450kb/s) se z toho u me vyklubala hruza misty pomalejsi nez dialup, takze o nejake kvalite pripojeni nutne pro trading nemohla byt rec, navic cdma ma uz ze sve technologie obrovskou slabinu a tou je doba odezvy, pokud budete obchodovat pozicne tak by se to snest jeste dalo, ale pro takovy intraday je rozdil mezi cdma a treba adsl uz obrovsky...

Odesláno

Pitbossi diky za info,

taky mi to obcas prijde moc pomaly a to jsem pripojenej v praze a ono je to tim ze eurotel omezuje porty krome standartnich portu napr 80 (HTTP) 21 (FTP) 443 (HTTPS). Napriklad ze zacatku P2P spojeni slo rychle dneska to jede 5kb a jsem rad :).
No kazdpopadne k realnemu obchodovani me ceka jeste dlouha cesta takze neni kam spechat chtel jen znat zkusenosti, tzv. ze zivota.

diky

Odesláno

Zdravim,
Aha z diskuze jsem nepostrehl ze cdma mas, takze sam vis jak to bezi ,nebo respektive nebezi :) .. porty jsou opravdu blokovane, takze pokud nejaka platforma bezi v "zakazanem pasmu" tak ma clovek smulu, bohuzel kvalita sluzeb poskytovanych v CR je takova jaka je v tomto ohledu by se vsichni meli povinne od financnika.cz ucit ;)..

Odesláno

Zdravím,
zvažuji jaké lepší internetové připojení si pořídit. Mám možnost připojení na kabel. televizi (250/50 kbps; 1000/200; 2000/300 a 4000/500). Hledám minimmálně potřebnou rychlost pro intraday trading (ne pro stahovaní filmů). Dejme tomu, že bych využíval soft, data atd. jako tradeři u IB.
Můžete mi někdo poradit, zda rychlost 1000/200 kbps je již dostačující? Děkuji. db

Odesláno

Zdravim,
objemy prenasenych dat jsou minimalni, jde spis o rozumny ping ( u kabelovky naprosto bez problemu ) - 250/50 je dostacujici. Ja bych s ohledem na pomer cena/uzitna hodnota volil to 1Mb pripojeni - tam uz si muzete bez problemu i neco stahnout.

Michal

• Vytvořit...