Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 192
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 3 týdny později...
Odesláno

Dnes som si všimol zaujímavú vec na SOL+Market delta trader. Keď sa pozrieme na screen, na grafe ceny ak ideme odzadu tak ide : 4xzelená sviečka, 2x červená ale na orderflow vidíme odzadu: 2xzelená, červená, zelená, doji, červená Jednoducho to nesedí. Sviečky by mali byť rovnaké nie ? A to je dosť vážna vec. Nesedí to. Stáva sa to niekomu z vás ?

28277

Odesláno

to kocak84:
Měl jsem samozřejmě na mysli CCI v SOL trader. V rámci backtestu jsem používal SW Sierra Chart, kde jsem měl vstupní data pro CCI nastavena na OHLC AVG (může se nastavit i jiná kombinace...). V SOL Traderu není žádná možnost (nebo alespoň o ní nevím), jak vstupní data změnit.

• 1 month later...
Odesláno

to Hubenour:
ano dá
naštěstí kluci od OEC (na jejíž platformě vlastně Striker - SOL Trader jede) doprogramovali docela slušné spreadové grafy, asi po mnohých poptávkách, takže posledního ctvrt roku už to jede live.
Honza

Odesláno

Dnes jsem si omylem odškrtnul možnost "Menu bar" na druhém Layoutu (ne na hlavním) - jedná se o to menu s File, ......
Když zmáčknu pravé tlačítko myši nahoře v záhlaví, tak se mi tam sice tato možnost objeví (poslední možnost), ale je průhledná - nelze ji znovu zaškrtnout.
Nevíte kde se dá toto menu obnovit? Nechci dělat celí nový layout, protože v něm mám DOM + 4 záložky s grafy a jedna v jedné z těch záložek mám znovu 3 grafy. De facto mám udělané několikastupňové podmenu.

Děkuji za rady

• Vytvořit...