Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

pro maxmoney,
jen taková perlička. Obchoduji přes IB s daty od CQG a mám zkušenost že když jsou extrémně volatilní chvilky - když trhy blázní měl jsem v trhu NQ rozdíl i 6 ticků. (print screen - bohužel jsem ho již vymazal) Na druhou stranu je to i dobrý filtr který říká POZOR, drž se stranou - nebo ukonči obchod / posuň SL / PT.

pro petra,
musím říct že Vás obdivuji, já bych se ve Vašem layoutu ztratil. Osobně jsem spíše pro jednodužší zobrazení, ale proti gustu ... Hlavně když to sype!

• Odpovědí 32
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pro spingi, v NT7 nakreslíš čáru, pak na ni klikneš pravým na myši a zvolíš nejspodnější - properties. A pak, podle obrázku, zvolíš All charts. Pokud zvolíš ještě Set Default, NT7 si to bude pamatovat i pro příště.

19019

Odesláno

Dusan.x2 :
Ano, jsou to kvalitní poskytovatelé dat a pokud sledujete pouze grafy tak je jedno, kterého z nich si vyberete. Mně ale nejde o grafy (!), základní kámen mého tradingu je sledování order flow (údaje o aktuální nabídce/poptávce, kupujícících/prodávajících) a proto jsou pro mne velmi důležitá přesná, nezpožděná ticková data.

Jiří S.:
Čísla jsou stejná a to, že občas dojde k sečtení dvou obchodů dohromady by mi ani moc nevadilo, ovšem to na které straně (bid nebo ask) k obchodu došlo je velmi důležité.

Příští týden udělám ještě jeden velký srovnávací test dat a platforem (Sierra Chart, Ninja Trader, Market Delta) a uvidím…

Odesláno

Zdravím Vás. Chtěl bych se zeptat jestli někdo ví jak nastavit Horizontalní volume v NT7.
V indikátorech se nachází pod názvem „Volume profile“.
Neumím v něm nastavit aby se mi škálovalo na konci každeho dne.
V defaultním nastavení bězí „nekonečně“, tzn. od zapnutí do vypnutí a nezobrazí se historie.

Může mi s tím někdo prosím poradit?
Předem moc díky. ;)

Odesláno

Tomagr

Nevíš jak se může jmenovat ten indikátor pro NT7, který umí zobrazit i historii, tak jako Petrovi v Sieře "Volume by Price"?
Chtěl bych s tím chvíli pracovat, zda by se mi to hodilo ;).

Odesláno

BOBR:

Pokud vím, tak v NT defaultně žádný takový není. Patrně bude nutné vyzkoušet nějaké jiné (komerční) řešení a pohledat na internetu. Sám VO nepoužívám, takže konkrétní tip nemám.

• 2 týdny později...
Odesláno

to detroit

1) stáhni a ulož třeba na plochu
2) v NT control center = File - Utilities - Import Ninja Script - najdi na ploše a odklikni "otevřít"
3) Pokud ti to napíše "úspěšné nainstalování", máš ho tam, otevři už v rámci nabídky indicators a přidej jako "new"
4) Hlavně se pořádně podívej na jméno indikátoru, ať ho v nabídce nehledáš (např. Market Profile najdeš pod iMarket Profile apod..)..

• Vytvořit...