Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 32
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Super clanek, s radosti jsem si ho precetl a cenim si toho ze autor nema zabrany sdilet takove detaily o svem vlastnim tradingu.

Celkem me prekvapilo ze uz nebyla ani zminka o CCI, ci dokonce EMA. To je opravdu unikanti styl obchodovani a uprimne obdivuji.

(tu) (tu) (tu) (tu) (tu) (tu)

Odesláno

TEchnická:
Řešil někdo v SCH to kopírování S/R z jednoho grafu do ostatních v AS2 "Copy Chart Drawings From Chart"? ZAtím se mi to nedaří.
Pakliže s tím máte někdo zkušenosti, taky to nešlo a posléze vyřešil budu ráda za pomoc...
Odesláno

Ad barevnost. Úplně přesně nerozumím jak je to myšleno, ale barevnost se hlavně snažím nastavit tak, aby se mi na grafy dlouhodobě přijemně dívalo - a to jak dopoledne, když je hodně světla, tak třeba navečer. Screenshot v článku na mě působí kontrastněji, než v reálu z důvodu, že pochází z jiného počítače, který mám nastaven s automatickým vyrovnáváním nastavení světlosti a kontrastu a grafy na něm vypadají trochu jemněji.
Petr

Odesláno

to vema:

A co ti na tom nejde?Je to úplně jednoduché.S/R např. zakresluji do TF30min.Mám druhý graf TF1min.V tomto grafu klikni na F5-advenced settings2 a do copy chart drawings from chart napis číslo toho TF30min a potvrď ok.Toť vše.

Odesláno

tominotr:

jj, tak to mě šlo, jasně. Já se jen naivně domnívala, že zakreslim SR v ES a AS2 mě to bude schopný převést na jiný trhy např: FDAX.... TAk to jsem chtěla evidentně moc:D dik

Odesláno

Dobrý den, Ze screenshotů je patrné, že sledujete numbers bary (footprinty), já také považuji sledování order flow za velmi důležité, otázka však je, nakolik se dá důvěřovat poskytovatelům dat. V současné době hledám vhodného brokera a stěžejní je pro mne kvalita tickových dat, rozhodl jsem se tedy porovnat několik datafeedů (IQFeed, CQG, Trading Technologies), výsledky jsou zarážející. Nejen, že se liší v rychlosti (což jsem očekával), ale především v rozdělení bid/ask obchodů. Vše je dobře vidět na přiložených screenshotech. Momentálně jsem z toho dost rozladěný, protože pokud nemám spolehlivá data, jak se mohu spolehlivě rozhodovat? Jen pro zajímavost, nejrychlejší data jsou od TT, nejpomalejší je IQFeed. V T&S se nejčastěji od ostatních liší data od TT, ale CQG a IQFeed jsou také dost často v rozporu, údaje v DOMu jsou až na pár drobných odchylek většinou stejné (zde je rozdíl spíše v rychlosti)... Pročetl jsem spousty zahraničních fór a na všechny tyto tři poskytovatele byly vesměs pozitivní ohlasy... Milan

19015

19016

Odesláno

tomasst:

Ahoj Tomas. Neviem kde robím chybu, ale to nastavenie kopírovania SR oblastí do viacerých grafov v platforme NT7 sa mi nedarí. Mal si na mysli kliknutie na line v drawing tools F2 ?? , lebo to mi nereaguje.

• Vytvořit...