Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
tak jsem si právě objednal webový seminář opce I.

Četl jsem si smlouvu a chtěl jsem se zeptat na něktéré pojmy.

[ital]
3. Rozsah služby

3.1. Uhrazením ceny on-line kurzu získává Uživatel právo na přístup k objednanému on-line kurzu Poskytovatele po dobu 90ti kalendářních dnů od zprovoznění přístupu Poskytovatelem.

3.2 Po uplynutí lhůty definované v bodě 3.1. dochází k vyčerpání objednané služby bez ohledu na skutečnost, zda-li Uživatel službu využil nebo nevyužil. Na žádost Uživatele může Poskytovatel podle vlastního uvážení bezplatně prodloužit Uživateli lhůtu pro přístup k on-line kurzu. Na prodloužení lhůty však není právní nárok. Žádost se sručným zdůvodněním je třeba učinit elektronicky na e-mailovou adresu kurzy@financnik.cz.
[/ital]

90 kalendářních dnů ... proč vůbec chcete tuto dobu omezovat časem ? Když se zamyslím nad tím jak jsem přistupoval k opcím já, kdy na kurzu jsem byl na jaře roku 2011 a teprve teď v zimě jsem se intenzivněji začal zajímat a zkoušet a pilovat strategie, příjde mi toto omezení nevýhodné. Jsem rád, že jsem na živém kurzu dostal skripta, které mi hodně pomáhají. Vím, že si můžu požádat dle smlouvy o prodloužení, ale zajímá mě to spíše jak to plánujete.

[ital]
5. Práva a povinnosti Poskytovatele

5.3. Poskytovatel má dále právo ukončit bez náhrady přístup Uživatele k on-line kurzu v následujících případech:

Jakékoliv video v rámci on-line kurzu je Uživatelem přehráno více než 20x.
[/ital]

V případě, že prodloužíme dobu 90 dní, nebude tato hodnota málo ?
Chápu, že celé video trvá cca 8 hodin, a dovedu si představit, že si video pustím - přehrávání poprvé, po 3 hodinách si ho zastavím a vrátím se k němu až další den - opět si ho pustím a skočím na čas kde potřebuji atp. Tzn. počet přehrávání narůstá poměrně rychle.

Jaké máte úmysly s tímto omezením ?

Rozumím tomu, že chcete zabránit zneužití této služby, což je v této době sdílení samozřejmě těžké.

Děkuji za odpověď,
Eddie.

• 11 months later...
Odesláno

Páči sa mi Váš štýl on line webinarov ,ktorý je pre mňa veľmi zaujímavý a interaktívny . Chce sa spýtať, či a ako sa dá dostať k tlačeným materiálom , na ktoré sa vo webinároch odvolávate ( myslím teraz webinár Spready a Opce 1 ) ,ale ktoré nie sú časťou online webinára, ale ste ich zrejme používali počas štandardných kurzov.Ďakujem.

Odesláno

Dobrý den a děkujeme.

Tištěné materiály bohužel již součástí online verzí nejsou. Byly součástí živých seminářů, aby se klienti mohli alespoň nějak vracet k probírané látce. Nyní to už ale není potřeba, protože video ve webmináři je možné pouštět opakovaně. Tištěná prezentace byla jen tištěnou podobou snímků prezentovaných napříč celého online semináře.

• Vytvořit...