Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

MiRoc:

tady někdo nečte příspěvky,že? :-)...no nic, když se podíváš o pár příspěvků výše,tak najdeš odpověď...ale aby ses v neděli moc nenadřel,tak ti tedy odpovím :-)

TOS v současné době neotevírá ostré účty občanům ČR a pokud ti jde jen o demo,tak stačí vyplnit jen první stranu formuláře a je to.

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobry den.
Prosim vas, aki brokeri a ake ine platformy pre zive obchodovanie opcii existuju okrem TOS?

Rad by som si otvoril ucet v TOS, ale na moje otazky kedy to bude mozne, vravel volakto z TOS na chate, ze "teraz nie". A na kazdu podobnu otazku opakoval to iste. Takze neviem, ci vobec niekedy bude mozne u nich otvorit ucet z SK. Preto hladam alternativneho brokera. Prosim o podanie skusenosti a poznatky s inymi bokermi a inymi platformami.

Dakujem vsetkym a zelam pekny den

Odesláno

Dakujem Borax,

pozeral som ich platformu v demo mode a napr. v RUT sa mi nezobrazili takmer ziadne opcne retazce. Bud nic, alebo zopar N/A-cok. Pisal som im, ze co a vraj na live sa zobrazia. Da sa na to spolahnut?

Este ak mozem 2 otazky: akym sposobom kontrolujete napr. IronCondora, co sa napr. maximalneho dosiahnutelneho zisku a straty tyka? Lebo nenasiel som tam risk grafy podobne TOS a popravde mam v tej platforme docela chaos.

A druha: niekde na fore som videl nefunkcny link na akehosi sprievodcu platformou IB pre opcie, dalo by sa k tomu este dostat?

Dakujem a zelam pekny den

Odesláno

V ostré platformě IB uvidíš všechny dostupné opční řetězce.Risk graf jako v TOS tam ale nenajdeš, určitý náhled na risk pozice najdeš v Risk navigátoru (Analytics ->Risk Navigator). Používám demo TOS na analýzu opcí a IB na obchodování.

Odesláno

Vím, že brokeři se řeší v jiném vláknu, ale tady se diskutuje o opcích nejvíc takže, TOS zatím neotvírá nové opční účty pro Čechy a další podřadné země (Británie, Maďarsko...). Další možnost je IB, ale tam mi opční trading moc nevyhovuje (osobní názor). Používáte tedy někdo jiného brokera? Díky

Odesláno

Zdravim,

poprosil by som o Vas o info pre zaciatocnikov ohladne money managementu pre opcie. Tu na serveri v clankoch som to nenasiel a podobne ani ziaden podobny nazov diskusie vo vlakne pre opcie nevidim.

Dakujem

Odesláno

NEvite nekdo kdy se u IB na uctu objeti Short/Long pozice v podkladu pokud expiracni patek je moje vypsana opce ITM?
Ptam se abych vedel jestli je to napriklad az pri uzavreni trhu a ja budu muset drzet tuto pozici ktera se muze vyvijet proti mne az do pondelka.

Odesláno

Zdravím a mám dotaz ohledně vašich zkušeností s plněním při otevírání opčních strategií v TOS (např. IC, SS ... ) - máte zkušenost s tím, že v některou denní dobu (např. hned po otevření trhu ... ) dostanete lepší plnění (vyšší cena, rychlejší vyplnění) než v jinou dobu? Nebo je vaše zkušenost taková, že na tomto (tj. v jakou denní dobu strategii otevíráte) de facto nezáleží? Děkuji.

Odesláno

Ahoj,
můj dotaz směřuje na absolventy opční akademie nebo na Petra a Tomáše: chtěl bych se přihlásit na Opční akademii I v červnu. V podkladech je napsáno, že se bude vyučovat hlavně na platformě TOS. Jenomže když teď stejně neotvírají účty pro osoby v ČR, tak váhám? Bude to pro mně přínosné i s platformou např. IB TWS? (tam mám už účet otevřený - a zkouším i paper) Základy opcí jsem už postupně nastudoval z knížek a tohoto serveru.
Díky a ať se daří

• Vytvořit...