Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

admin:

prispevek jsem dal sem, protoze tady je urcite vic obchodniku IC nez ve vlaknu z kurzu.

Mne vubec nejde o system nebo nastaveni konkretni strategie.

Mne jde jenom o usporadani sloupcu a radku v excelu pri backtestu, abych to sam nemusel vymyslet. Ale jelikoz ted uz mam cas, tak to zacinam vymyslet sam.

Ale jakykoliv screen samozrejme uvitam, prostor pro zlepseni bude vzdycky.

Lada

Odesláno

yax : snažím se zajímat o vše, začínám se orientovat, a spreadové opce se mi moc líbí. nevím sice kde je VIP vlákno, ale i tady jsem našel dost zajímavých podnětů a IC mě také oslovil. pokud půjdu tímto směrem, určitě sem něco dám

Odesláno

tom_czr:

diky, ja uz sam taky neco vymyslel, zatim jsem testoval SPY a ted se chystam na IWM a teprve pak prijde na radu RUT, tak potom porovnam vysledky.

Kazdopadne soubor jsem si stahnul, tak diky.

Lada

Odesláno

DOTAZ:

nesměrový kalendář QQQQ +M29p -2.80
-H29p +1.45

Náklad a risk -1.35
ROLOVÁNÍ h-j-k-m
MAX. ZISK ZALEZI NA 3 ROLOVÁNÍ (1.55)...Z ČEHO JE VYPOČÍTÁNO TĚCH 1.55 ????

ÍKY,
P.

Odesláno

Mišáku,
prosimtě, co to máš za program na výpočet četností jednotlivých rozdílů close hodnot? To sis vyrobil v excelu nebo se to dá někde stáhnout? Dále jsem u woodieho viděl ve fóru IronCondors tester, ale nenašel jsem ho nikde ke stažení, jenom se tam o něm píše.

Díky.

Odesláno

Dobrý den,

chci se zeptat, jaké programy(+data) potřebuji, abych mohl simulovaně obchodovat opce s např. timeframy 30M,1H,2H? Dosud nemám nikde brokerský účet. Děkuji

• Vytvořit...