Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den,
mám takový začátečnický dotaz, pokud chci ukončit obchod dříve než na SL nebo BE, tak použít tlačíko "Flatten" nebo "Cancel All"? Jaky je mezi nimi rozdíl? Díky moc za odpověď.

Honza

Odesláno

Shany díky za odpověď, jen to shrnu, zda jsem to správně pochopil:

1. Pokud uzavírám obchod předčasně dávám Flatten a ještě Cancel All (SL a PT se nezruší automaticky s uzavřením pozice?)

2. Pokud ruším nevyplněné příkazy tytu Stop nebo Limit dávám jen Cancel All

Honza

• 1 month later...
Odesláno

Zdravim,

chcela by som Vas poprosit o radu. Zacinam s backtestovanim YM v Sierre, ale v tab na odcitanie hodnot z cenovych useciek sa mi nezobrazuje hodnota close ako to bolo v Ninja T.

V Sierre je open, high, low, a last. Za hodnotu close do dennika mozem povazovat hodnotu last?

Dakujem a prajem prijemne backtestovanie :-)
Adena

• Líbí se 1
Odesláno

adena:

Sierru jsem používal už před lety, takže se už moc neorientuju, ale HOD/LOD by mělo jít nastavit klasicky v indikátorech (myslím, že v Sieře se to menuje STUDIES). Autoretracement je speciální indikátor, takže defaultně asi v Sieře nebude, ale je možné, že někde v uzavřené sekci je i pro Sierru, pokud ho někdo nasdílel (a lze jednoduše indikátory do Siery přidávat:-). Zkuste se mrknout.

michal

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli jde vyjmout graf v SC mimo hranice progamu, tak abych mohl jednu instalaci pouzivat pro dva monitory, tak jak to umi treba NT. Kdyz si totiž otevřu druhou instalaci SC tak s tou se nemůžu připojit k účtu s daty paralelně s první instalaci a tudíž musím používat jenom jednu obrazovku a pořád překlikávat mezi grafy což se mi zdá poněkud škoda když mam dva monitory...

L.B.

Odesláno

Este doplnim, ze je to "Additional Feature":

Detachable Chart windows. This allows you to detach a chart window and place it on or maximize it on any monitor in a multi-monitor system.

• Vytvořit...