Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

martin - nz, pokud s SC zacinas, doporucuju venovat par hodin projiti helpu k SC, ktery je pomerne dobre zpracovany. SC toho umi hrozne moc, ale obcas musis hledat, kde je to v menu nebo nastaveni schovany :)

Odesláno

Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit jak nastavit v Sierre propojeni po sobě jdoucích kontraktních měsíců tak, aby se mi to zobrazovalo jako jeden graf?
Předem dík za radu.

Martin.

Odesláno

tobik82 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit jak nastavit
> v Sierre propojeni po sobě jdoucích kontraktních
> měsíců tak, aby se mi to zobrazovalo jako jeden
> graf?
> Předem dík za radu.
>
> Martin.

zkus si najít v helpu SC frázi "Continuous Futures Contract Charts".
Jedna z možností je zaškrtnout v Chart Options / Advanced Settings / "Continuous Futures Contract (Slows Data Loading)"
m.

Odesláno

Ahoj,

mám jeden uplně trapnej dotaz, ale už to řeším asi 2 hodiny a nemůžu na to přijít. Jak v Sierra Chart zadám do grafu High a Low of the day stejně jako to mají kluci v seriálu s procvičováním obchodního systému? Zkoušel jsem několik studií, hledal jsem i na webu Sierry, ale žádná mi na tohle nesedí...

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

Měl bych dotaz, zda někdo neví, jak exportovat pomocí nějaké studie nebo nějak jinak data pozice kurzoru v grafu do excelu. Nejlépe s možností dvojího označení, např data in, data out . Tak jak finguje pro ninju např. iTradebook aj. Díky za případný tip. M

Odesláno

Ahojte,
přešel jsem z Ninja traderu na Sierru, v ninjovi jsem byl zvyklý plánovat SR urovně v textovém filu kde jsem si zadal hladinu, výšku obdélníku, barvu, průhlednost a popis, pro každý den jsem měl jeden texták, který jsem si nahrál do kteréhokoli grafu. Je možné toto provádět i v Sierre podobným způsobem (studie..), můžete poradit popř. dát link..
Jinak díky za info.
Honza.

Odesláno

cruyff: V záložce tools si můžeš v tool configs nastavit různé podoby extending rectangle do záložek v okně napravo a pokud si nastavíš propojení více grafů podle návodu, který tu někde najdeš, stačí ti pak zadat úrovně touto formou pouze do jednoho grafu.

22551

• Vytvořit...