Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
Odesláno

minanejedly: co vim, tak lze prehravat pouze v jednom chartbooku..

bluewave65: Color background based on alert condition a tam si uz nahazis co potrebujes..

resim problem se [bold]Study/Price Overlay[/bold].. kdyby ste nekdo aspon vedel zda je to vubec mozne?

mam grafy 10 trades a 2 min.. na grafu 10t mam study Color background based on alert condition a pres Study/Price Overlay se ji snazim presunout na 2 min.. tedy pokud behem vykreslovani 2min svicky nastane na 10t alert, aby se mi vykreslilo pozadi na 2min..

problem je v tom, ze to funguje jenom pouze pokud na 10t grafu nastane alert pri close 2min svice.. tak se vykresli, ale pokud se alert odehraje nekdy v pulce nebo driv.. pozadi na 2min zustane nevybarveno

Odesláno

přes[bold] Study/Price Overlay [/bold] toto nejde kvůli synchonizaci, je to potlačeno i ve zdrojovém kódu samotné zmiňované studie, pokud i tak zobrazí výsledek, tak bude zkreslený / nepravdivý .... dá se to obejít přes externí knihovny

Odesláno

ja si hral se Spreadsheet study abych ten alert "protahl" az ke konci baru s tim ze to pak prehodim, ale dostal jsem to stejny:D.. skoda, prijde mi to jako docela uzitecny..
asi se louskani ACSILu nevyhnu..
diky za rychlou odpoved
(tu)

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych si vytisknou nějaké období grafů, abych mohl backtestovat na papíře. Problém je že když dám tisknout, vytiskne se mi pouze jedna strana grafu a ne třeba celý měsíc. Nevíte někdo co s tím? 

Děkuji.

Odesláno

Zdravím.

Mám problém s nahráním intraday dat pomoci SC serveru. Např GBPJPY stahuje se stahuje a najednou to skonči na datu v roce 2015 a skočí mi to rovnou na aktuální datum. Ale třeba u EURUSD mi to neudělalo. Tak nevím jestli mám něco špatně nastavené. Poradí někdo jak to vubec spravně nastavit ohledně stahování intraday dat. potřebuji tak tři roky na zpátek.

• 7 months later...
Odesláno

Program Sierra nestojí za nic. Neustále jsou nějaké problemy se stahovaním dat z feedu apod. Za ty peníze to opravdu nestojí. Data z feedu si načíta jak uzná za vhodné. Nereaguje na ropětí ani na počet dnů. Někdy nacita nacita a pak skonci v roce 2015 a skoci na rok 2017 11 měsíc. Naastavení je pžiliš složité a obchodování je taky celkem problematické.

• Vytvořit...