Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím nevěděl by někdo, jak odstranit otevírání chartbook, kterou nechci otevírat při startu sierry?
Jde mi o to, že po každém upgrade se mi v adresáři data objeví nějaké přednastavené chartbooky. A jedna z nich se mi pořád při startu sierry otevírá. Konkrétně TheMasterTheGap.cht V nastavení GlobalSettings>GeneralSettings>Files To Open On Startup mám nastavenou jen tu svou chartbook, kterou chci, aby se otevírala.
Nepomůže ani odstranění dané .cht z adresáře Data. Za pár dní je tam znovu.

Děkuji Honza

• 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,mohl by mi někdo poradit jak posunout graf na sc nahoru nebo dolu mimo aktuálně zobrazovaný obchodní range?
Abych mohl případně upravit PT/SL které jsou už mimo tento range,(mimo viditelnou oblast grafu).Viditelné jsou tak jen na grafu s větší periodou a tam se zase nedají příkazy upravit. Nemůžu na to přijít.

• 5 months later...
Odesláno

Ahoj,
mohl by mi nekdo poradit jestli a jak je mozne aby se "drawings" zakreslene v jednom grafu automaticky zobrazovalo v grafu v jinem chartbooku?nenasel jsem tuhle moznost ani nikde na strankach sc ani v tomhle vlakne.

Odesláno

Zdravím,

díky za tu možnost jak překopírovat drawings z grafu na graf, akorád jsem se na to chtěl tady zeptat =D
Ještě bych ale rád "překopíroval" momentálně držené pozice. Aby se mi průběh obchodu lépe pozoroval na 2 různých TF zároveň. Je toto nějak možné?

Díky

• 1 year later...
Odesláno

Zdravim kolegove,vi nekdo zda li mozno prenest Sierra Chart z jednoho notebooku do druheho.Koupil jsem si vykonnejsi notas,a nechce se mi nastavovat vse znova.Nejedna se mi o druhou licenci o te moznosti vim,spis si predstavuji,ze to nastaveni ulozim na flesku a prekopiruji do druheho pocitace.Je toto reseni mozne?

Odesláno

nevíte někdo, jak nechat automaticky vykreslit na close FIMS baru krátkou úsečku doprava? napadlo mě jenom nechat vykreslit značku a pak další studii se značkou o jedno posunutou a další studii se značkou s posunem dva atd , ale to mi přijde kostrbaté

• Vytvořit...