Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

MurphyCzek dakujem,

funguje, pozeram ze vyssie uz pisane o tom importe, no pre mna celkom fajn ked je vecsia medzera medzi grafom a cenou a teda PriceLineWH to preklenuje, mozno nejako natiahnut aj ATM?

Pekny vecer.

Odesláno

Nevím, zda je možné naimportovat již hotovou ATM strategii, nepoužívám je. Není nijak zvlášť složité vytvořit svou vlastní.
Zde na Finančníkovi nebo na NT fóru určitě najdete postup, jak na to.

Odesláno

Murphy, zle som sa vyjadril, myslel som len natiahnutie ATM indikujucich vstup, SL a PT cez medzeru medzi svicami a cenou, ale ok. Zaujimala by ma aj moznost zobrazenia dolezitych reportov v NT. Vo vlakne NQ na str.129 posledny prispevok-link od Obelix, ale nie je mozne uz naimportovat zrejme bez registracie.

Odesláno

Cashflowz:

Free verze, která je k dispozici na stránkách Ninja Traderu obsahuje na vyzkoušení všechny funkce tedy i Strategy Wizzard. Tuto free verzi je možné napojit na data brokera nebo jiného poskytovatele a zobrazovat skutečné pohyby. Její nevýhodou je, že přes ní nejde obchodovat tedy posílat příkazy k brokerovi. Všechny vnitřní funkce NT je možné otestovat na Simu nebo na Replay. Věci spojené s konkrétním brokerem jako třeba rychlost odeslání příkazu nebo slippeage v této free verzi otestovat nejde.

Odesláno

Cashflowz:

Je potřeba stáhnout NT ze stránek NT a nechat si tam také vygenerovat a poslat si testovací licenci. Předpokládám, že máš ořezanou licenci od nějakého brokera. Licence od NT začíná @SIM-...... . Je možné, že software je stejný a stačilo by jenom zadat správnou licenci bez nové instalace. Já sám mám jednu instalci NT a tři různé licence. Podle toho, kterou zadám se můj NT chová - v některých menu vidím jiné nabidky apod. Co vše dovoluje Tvoje licence můžeš ověřit na:

www.ninjatrader-support2.com/tools/NtLicense.php?lc=@SIM-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXky=123456789012345678901234567890

Když místo @SIM-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX zadáš svou aktuální licenci, v okně prohlížeče se ukáže seznam funkcí NT a brokerů, které máš pro tuto licenci dostupné.

• Vytvořit...