Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Peter0508:

v nastavení indikátoru je "show high/low/open" - nastavte si True/False, jak chcete..
50% rtcm si můžete kreslit sám přes panel malování (klávesa F8), ale pokud chcete automatické vykreslování od low k high v polovině, tak si na to budete muset sehnat nějaký indikátor...

michal

Odesláno

Dobrý den všem. Na úvod vysvětlím situaci. Otec a jeden jeho známý se rozhodli, že se pustí do tradingu a věnovali tomu hodně času čtením různých knich (hlavně teda od autorů tohodle serveru). Jenže oba si s počítačema a moderní technikou obecně moc nerozumí a tak mě požádali o jakýsi "technický support" :).
Vznikl tady teď zádrhel (ohledně grafů).. Máme staženou nejnovější verzi NinjaTraderu.. Otevřu NT, kliknu na File -> Connect -> Kinetick - End of day (free)... pípne to, spojení je navázáno..
Teď, když kliknu File -> New -> Chart.. Tam kliknu třeba na ES03-13.. Dole kliknu na tlačítko New.. Dám End Date třeba 1.května 2012.. Kliknu na ok a vyskočí okno, ve kterém se má objevit graf.. No. Jenže tam žádný není. Prostě prázdno, bílo...
Omouvám se, jestli to tady někde jinde už je řešeno, ale už tady sedím přes 2 hodiny a pořád se mi to nedaří najít :-(.

Děkuji za radu.

Odesláno

Mám stejný problém jako DennyZuko (NT7 free) přes Kinetick nedostanu žádná data.
Tak jsem zkusil dostat data z Barchart.com (zaregistrován free účet) a to mi zase hlásí chybu přístupu:
Tools-Account Connection-Add-[ital]zde vyberu Barchart [/ital]-[ital]vyplním přístupové jméno a heslo [/ital], které mám na Barchart.com, jenže mi to nahlásí že jméno je incorect a ať se spojím s NTpodporou. Přitom se stejným jménem (vlastně se jedná o emailovou adresu) se na Barchart v pohodě přihlásím.
Pracuje někdo s Barchart.com daty v NT? Nebo jaká jiná data mám použít pro backtesting? Nechci si zatím zakládat real účet u brokera a fundovat ho jen kvůli datům. Potřebuji do NT dostat aspoň roční data forex (aspoň EURUSD) a nějaké komodity (kukuřice, cukr), pro intradenní obchodování a 5-10min. timing.
Díky za radu.
J.

Odesláno

Dobrý den,

Prosím o radu:

-NT Live Direct (free) nemá funkce ATM ani zadavání Stop Loss ( jsem live a Stop Loss - nefunguje)
-NT Live Lease version nemá funkce ATM ale má zadavání SL
-NT Live 3m, 6m 1roční verze je plnohodnotná?

Je to takhle spravně?

Odesláno

to DennyZuko:
tak jsem na to přišel. U dat z Kinetick není možné mít timing v minutách (1min, 5min, 10min ... grafy). Je nutné si nastavit typ grafu "day", "week", ..... Pak se data načtou. Tím ale data přestávají být použitelná pro intradenní backtesting :-(
Takže nakonec jsem se zaregistroval na Zen-fire a zkouším data odtamtud. Daří se mi tam dostat historická data např. TF, ER2, .... ale vůbec ne komodity. To se mi žádný graf opět nevykreslí. Dostal sje mse k tomu ale až včera v noci, tak už mi to možná tolik nemyslelo. Dnes budu pokračovat. Nebo poradíte někdo? Pracuje někdo s hisotrickými daty od ZF a to na komoditách? A jak na forex?
Díky

Odesláno

Bahtiar: 1.nemá ATM a obchodovanie z grafu.

2. a 3. sú rovnocenné a majú všetko, 2. je na prenájom 3. si kupuješ a to 3m 6m asi myslíš jej zaplatenie a to buď jednorazovo, nadvakrát každych 6m atď

• 2 týdny později...

• Vytvořit...