Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

- indikátor stáhni s příponou .cs
- vlož ho do složky C:/Documents and setting/(uživatel) /Dokumenty/Ninja Trader/bin/Custom - indicator
- v Ninjovi najdi v menu Edit Ninja script - indicator
- v liště je Compile - dej zkompilovat
- pokud otevřeš graf, měl by mezi indikátory již být

Snad to říkám dobře, ale někde ve vláknu to tu myslím už bylo popsáno.

Ať se daří ;)
Milan

Odesláno

ardore
pak už by měl být mezi indikátory je-li to indikátor, případně mezi strategiemi je-li to strategie. Zvolíš-li podobně pak "export" měl by být vidět v nabídce exportu, též i z hlavího menu Edit Indicator by měl být v seznamu a pro slepý mají nesystémové indikátory jinou ikonku. Jinak ještě správná forma indikátoru pro import má koncovku ZIP, podobně vznikne exportem.

Odesláno

Ahoj, předem se omlouvám za začátečnické dotazy a prosby a také předem děkuji za případnou ochotu a odpovědi.

1) Existuje někde na internetu kompletní a aktuální manuál k NT?
2) Jak do NT natáhnu komoditní data? Jdou mi zobrazit poze akcie a fx (jsem připojen na google a yahoo, zkusin jsem i zen-fire). Chtěl bych se jako naprostý začátečník začít učit na méně volatilních futures.
3) V čem by mohl být problém, když mi ani u jedné akcie nejde zobrazit nižší timeframe? Nejde mi cokoliv od 60ti minut níže.

všem děkuji za trpělivost a ochotu!

Jakub

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte,
nemáte někdo návod/postup, kterým bych se dostal k datům zdarma např. CQG, Zen-fire či někdo jiný? používám Ninju tradera 7. Už jsem od nich data měl, ale po uplinutí doby na používání se nemohu dostat k datům znovu.
díky za pomoc :)

Odesláno

ahoj Obelix,
tak jsem to udělal, jak říkáš a poslali mi tohle -

AMP key account details and support information:

- $500 Account Minimum
- $400 ES Day Trading Margins
- All Major Currencies Accepted
- No Monthly Maintenance Fees
- No Volume Requirements
- 24 hour Support & Trade Desk
- Direct Global Exchange Access
- Choose from Multiple Data Feeds
- Free Trading Platforms Available

Here is the link to AMP Margins and Contract info:

Margins: www.ampclearing.com/margins_req.html
Trading Hours: www.ampclearing.com/trading_hours.html
Contract Specs: www.ampclearing.com/contract_specs.html

$500 Account minimum to get started.

Here is the link to the online account app: application.ampclearing.com/user/AppRegistration.aspx

Please call the 24 hour help desk if you need assistance with any questions: 312 893 6400 or email support@ampclearing.com

---- takže jestli to dobře chápu, tak jim mám poslat min 500usd a mohu fungovat... :/

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den,
potřeboval bych poradit se zobrazováním uskutečněných simulovaných obchodů.
Backtestuji trh YM a graf si pouštím pomocí funkce Market Replay Connection. Uskutečním simulovaný obchod, nebo i více, podívám se do Account Perfomance a vše je v pořádku, vidím všechno jak má být. Problém nastává, pokud přeroluji graf do dalšího dne. Opět udělám obchod, kouknu do Accountu a obchod toho dne tam je, ovšem ty včerejší a případné starší se nezobrazí! Samo že nastavím od do a generuji. Advanced mám myslím nastavené také v pořádku. Poradí někdo co dělám, nebo mám nastavené špatně?
Děkuji Syselius

Odesláno

Do dalšího dne si to zrychli na 500x a pak zase zpomal ev. zastav.

Pokud Replayi vnutíš nový začátek, tak všechno vygumuje. Potřebuješ-li vypnout počítač, tak pouze do hybernace a zůstat připojen do Replaye. Pokud už je hodně dní zasebou tak to má větší paměťové nároky a postupně se to zpomaluje což je poznatelnější při 500x. Víkend je nutné přejet taky. A nešahat na časový posuvník - nejlépe ho strčit dolu mimo obrazovku a nechat čouhat jen vršek jeho okna kde se zobrazuje datum a čas.

• Vytvořit...